Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР У ОВНУ ДОНОСИ НАМ ХАОС: Од 2. априла више ништа неће бити исто

Меркур, планета комуникације и логичког расуђивања, кренуће својим ретроградним ходом у знаку Овна 2. априла и имаће снажан утицај на све знакове Зодијака.

1710588732_shutterstock_752432797.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Меркур, планета комуникације и логичког расуђивања, кренуће својим ретроградним ходом у знаку Овна 2. априла и имаће снажан утицај на све знакове Зодијака.

Ретроградни Меркур у Овну може имати значајан утицај на нашу комуникацију, размишљање и свакодневне активности. Меркур је планета која симболизује нашу способност размишљања, комуникације, учења и планирања. Када се ретроградно креће кроз Овна, то може створити динамичну и помало изазовну атмосферу.

Нагле промене и брзоплети потези 

Ован је ватрени знак познат по својој енергији, импулсивности и авантуристичком духу. Комбинација ретроградног Меркура и енергије Овна може довести до наглих промена у начину размишљања и комуникације. Могу се јавити импулсивне одлуке, брзоплети потези и недостатак стрпљења.

Кварење планова

Током овог периода, можда ћемо приметити да се ствари не одвијају онако како смо планирали. Комуникација може бити мутна или подложна неспоразумима, па је важно да будемо пажљиви приликом изражавања својих мисли и да јасно комуницирамо са другима. Такође, можемо осећати већи ниво фрустрације или нестрпљења због отежане комуникације или због одлагања у остваривању циљева.

Ретроградни Меркур у Овну такође може подстакнути дубље самопромишљање и интроспекцију. Овај период може бити повољан за преиспитивање наших циљева, жеља и начина на које комуницирамо са светом око себе. Можемо открити нове перспективе или идеје које нас мотивишу да предузмемо акцију након што се Меркур врати у директно кретање.

Важно је запамтити да ретроградни Меркур није нужно лош, већ представља време за успоравање и прилику за раст и трансформацију. Користећи овај период као време за самопромишљање и планирање, можемо искористити његове потенцијале за лични развој и напредак. 

Реторградни Меркур најјаче ће ударити Овнове, Јарчеве, Ракови и Ваге. 

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas