Oglas
· · Komentari: 0

RETROGRADNI MERKUR U OVNU DONOSI NAM HAOS: Od 2. aprila više ništa neće biti isto

Merkur, planeta komunikacije i logičkog rasuđivanja, krenuće svojim retrogradnim hodom u znaku Ovna 2. aprila i imaće snažan uticaj na sve znakove Zodijaka.

1710588732_shutterstock_752432797.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Merkur, planeta komunikacije i logičkog rasuđivanja, krenuće svojim retrogradnim hodom u znaku Ovna 2. aprila i imaće snažan uticaj na sve znakove Zodijaka.

Retrogradni Merkur u Ovnu može imati značajan uticaj na našu komunikaciju, razmišljanje i svakodnevne aktivnosti. Merkur je planeta koja simbolizuje našu sposobnost razmišljanja, komunikacije, učenja i planiranja. Kada se retrogradno kreće kroz Ovna, to može stvoriti dinamičnu i pomalo izazovnu atmosferu.

Nagle promene i brzopleti potezi 

Ovan je vatreni znak poznat po svojoj energiji, impulsivnosti i avanturističkom duhu. Kombinacija retrogradnog Merkura i energije Ovna može dovesti do naglih promena u načinu razmišljanja i komunikacije. Mogu se javiti impulsivne odluke, brzopleti potezi i nedostatak strpljenja.

Kvarenje planova

Tokom ovog perioda, možda ćemo primetiti da se stvari ne odvijaju onako kako smo planirali. Komunikacija može biti mutna ili podložna nesporazumima, pa je važno da budemo pažljivi prilikom izražavanja svojih misli i da jasno komuniciramo sa drugima. Takođe, možemo osećati veći nivo frustracije ili nestrpljenja zbog otežane komunikacije ili zbog odlaganja u ostvarivanju ciljeva.

Retrogradni Merkur u Ovnu takođe može podstaknuti dublje samopromišljanje i introspekciju. Ovaj period može biti povoljan za preispitivanje naših ciljeva, želja i načina na koje komuniciramo sa svetom oko sebe. Možemo otkriti nove perspektive ili ideje koje nas motivišu da preduzmemo akciju nakon što se Merkur vrati u direktno kretanje.

Važno je zapamtiti da retrogradni Merkur nije nužno loš, već predstavlja vreme za usporavanje i priliku za rast i transformaciju. Koristeći ovaj period kao vreme za samopromišljanje i planiranje, možemo iskoristiti njegove potencijale za lični razvoj i napredak. 

Retorgradni Merkur najjače će udariti Ovnove, Jarčeve, Rakovi i Vage. 

(Alo)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas