Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕТРОГРАДНИ МЕСЕЦ У ДЕВИЦИ: Астролошка појава која доноси проблеме у комуникацији, а највише ће погодити ова три хороскпска знака

Погледајте да ли сте међу њима

1692010089_shutterstock_2044094309.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ретроградни Меркур у Девици уводи прилично јединствену динамику која може утицати на људе другачије на основу њихових хороскопских знакова. Иако сви доживљавају утицаје ретроградног Меркура у одређеној мери, одређени знакови су подложнији његовим енергијама током ове фазе.

Иначе земљани знак којим влада Меркур, Девица је позната по својој пажњи према детаљима, приземној практичности и снажној жељи за уредношћу.

Како се Меркур, планета комуникације и интелекта, креће ретроградно управо у овом знаку, такве особине ће постати појачане, што ће нас навести да с већом пажњом прегледамо различита подручја нашег свакодневног живота.

Комуникација

С ретроградним Меркуром у Девици комуникација се драматично мења. Изражавање може бити отежано јер се неслагања и недостатак комуникације повећавају.

Ова ретроградна фаза нас наводи да размишљамо о нашим стиловима комуникације, подстичући нас да будемо промишљени у одабиру речи и да посветимо пажњу невербалним сигналима.

Свакодневна рутина

Ретроградни Меркур у Девици подстиче нас да преиспитамо наше организационе и практичне приступе. Можда ово време наглашава важност педантности у нашем свакодневном раду и рутини, јер и најмањи немар може довести до значајних последица.

Делује као нежан подсетник да преиспитамо и освежимо наше планове, поново проверимо детаље и пронађемо креативне начине да се носимо са свим замкама које се могу појавити.

Здравље

Здравље и благостање су у центру пажње током ретроградног Меркура у Девици. Астрологија нас позива да поново проценимо своје физичко и ментално благостање, промовишући праксу бриге о себи.

Ово је период саморефлексије у којем можемо испитати своје рутине, навике и ритуале, тражећи побољшања која ће утицати на наше благостање.

Љубав

У љубавним везама, ретроградни Меркур у Дјевици доводи до тога да преиспитамо начин на који се повезујемо с другима. То захтева више стрпљења, саосећања и емпатије, јер неслагања и разлике могу лакше испливати на површину у овом тренутку.

Усвајање отворене и искрене комуникације, омогућава нам да се крећемо кроз сваки потенцијални сукоб с милошћу и искористимо ову сезону за јачање наших односа.

Четири знака Зодијака на које ће највише утицати ретроградни Меркур у Девици:

Близанци

Близанци, као ваздушни знак, познати су по својим комуникативним способностима и брзом размишљању. Међутим, током ретроградног Меркура у Девици, Близанци би се могли суочити с изазовима у комуникацији.

Они могу доживети неслагања, имати проблема да јасно артикулишу ствари, чак би се могли суочити с технолошким кваровима.

Због тога је кључно за Близанце да пазе на своје речи и још једном провере све информације пре него што их проследе како би избегли потенцијална погрешна тумачења.

Девица

Пошто је Меркур ретроградан у њиховом споственом знаку, Девице могу бити дубоко погођене. Њихова избирљива природа може постати наглашена, што резултира претераним и самокритичним размишљањем.

Овај период може захтевати од Девица да преиспитају своје циљеве, односе и општи животни правац.

За њих је од виталног значаја да се баве бригом о себи, буду љубазни према себи и траже подршку од својих најмилијих током ове интроспективне фазе.

Стрелац

Ватрени знак, познат по својој слободоумној, предузимљивој природи, осјећа ефекте ретроградног Меркура у Девици који се огледају у његовом осећају за правац и планирање.

Њима се могу догађати кашњења у путовању или сметње, могу се суочити с проблемима с папирологијом или визама и боре се да организују своје дневне обавезе.

Рибе

Рибе су склоне да буду проницљиве и подложне емоцијама. Док је Меркур ретроградан у Девици, вероватно ће искусити појачане емоције и већу осетљивост. То може резултирати нескладом у њиховим односима и јасном потребом за комуникацијом.

За Рибе је од виталног значаја да се упусте у праксу бриге о себи, успоставе здраве границе и ефикасно саопште своје потребе за очувањем хармоније током ове вероватно бурне фазе, преноси Атма.хр.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas