Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕТРОГРАДНИ САТУРН се завршава 4. НОВЕМБРА: Највећи утицај претрпеће ова четири знака

Ретроградни Сатурн који се завршава 4. новембра преокренуће наш пословни и љубавни живот. Неки знакови ће се фокусирати на сопствени развој

1698750055_cf998dad35dd364f14dc63a5c9820988dae70aab.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

У хороскопу планета Сатурнтрадиционално се повезује са дисциплином, редом и кармом. Ова планета вам показује како да радите на себи И које области су за вас. Тема карме је једна од кључних када се разматра утицај Сатурна. Ова планета је праведна и неће толерисати да неправде прођу некажњено, а Јарчеви су добро упознати са овом особином своје владајуће планете. Може се појавити и креативна блокада, јер Сатурн воли рутину и ред. Ретроградни Сатурн почео је 17. јуна 2023, а завршава се 4. новембра.

Ово су 4 знака Зодијака на које ретроградни Сатурн има највећи утицај:

Близанац

Представнике овог хороскопског знака очекују промене на послу. Постоји могућност да имате више обавеза него раније и већи обим посла. Лекције које савладате током ретроградног Сатурна могу вам помоћи да постигнете успех у каријери.

Ован

Ретроградни Сатурн је озбиљан тест за Овнове. С обзром на то да водите веома активан и енергичан живот, сада је потребно да успорите како бисте боље разумели себе и сопствене жеље. Сатурн настоји да вам покаже у којим областима вам недостаје контрола.

Девица

Тема дугорочних веза Девицама је била најбитнија последњих месеци. Док се Сатурн кретао кроз вашу седму кућу, успели сте да добијете мало предаха од драстичних промена у вашем животу како бисте правилно поставили приоритете у односима.

Рибе

Представници овог хороскопског знака нису могли а да не осете утицај Сатурна. Можда се осећате као да имате тежину целог света на својим раменима. Најважнија лекција ретроградног Сатурна је да се подсетите колико вредите. Сатурн вас је подвргао разним тестовима како бисте на крају могли да покажете свету бољу верзију себе: зрелију и задовољнију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas