Oglas
· · Komentari: 0

RETROGRADNI SATURN se završava 4. NOVEMBRA: Najveći uticaj pretrpeće ova četiri znaka

Retrogradni Saturn koji se završava 4. novembra preokrenuće naš poslovni i ljubavni život. Neki znakovi će se fokusirati na sopstveni razvoj

1698750055_cf998dad35dd364f14dc63a5c9820988dae70aab.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

U horoskopu planeta Saturntradicionalno se povezuje sa disciplinom, redom i karmom. Ova planeta vam pokazuje kako da radite na sebi I koje oblasti su za vas. Tema karme je jedna od ključnih kada se razmatra uticaj Saturna. Ova planeta je pravedna i neće tolerisati da nepravde prođu nekažnjeno, a Jarčevi su dobro upoznati sa ovom osobinom svoje vladajuće planete. Može se pojaviti i kreativna blokada, jer Saturn voli rutinu i red. Retrogradni Saturn počeo je 17. juna 2023, a završava se 4. novembra.

Ovo su 4 znaka Zodijaka na koje retrogradni Saturn ima najveći uticaj:

Blizanac

Predstavnike ovog horoskopskog znaka očekuju promene na poslu. Postoji mogućnost da imate više obaveza nego ranije i veći obim posla. Lekcije koje savladate tokom retrogradnog Saturna mogu vam pomoći da postignete uspeh u karijeri.

Ovan

Retrogradni Saturn je ozbiljan test za Ovnove. S obzrom na to da vodite veoma aktivan i energičan život, sada je potrebno da usporite kako biste bolje razumeli sebe i sopstvene želje. Saturn nastoji da vam pokaže u kojim oblastima vam nedostaje kontrola.

Devica

Tema dugoročnih veza Devicama je bila najbitnija poslednjih meseci. Dok se Saturn kretao kroz vašu sedmu kuću, uspeli ste da dobijete malo predaha od drastičnih promena u vašem životu kako biste pravilno postavili prioritete u odnosima.

Ribe

Predstavnici ovog horoskopskog znaka nisu mogli a da ne osete uticaj Saturna. Možda se osećate kao da imate težinu celog sveta na svojim ramenima. Najvažnija lekcija retrogradnog Saturna je da se podsetite koliko vredite. Saturn vas je podvrgao raznim testovima kako biste na kraju mogli da pokažete svetu bolju verziju sebe: zreliju i zadovoljniju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas