Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ретроградни Мекур у знаку Ваге од 9. септембра до 2 октобра: Одразиће се највише на ова ТРИ ЗНАКА , а један од њих МОРА ДА ПАЗИ ШТА ПОТПИСУЈЕ

Ова три знака треба да буду на опрезу

1661507552_pexels-yan-krukov-4458411.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

За време ретроградног Меркура у знаку Ваге можемо очекивати да нам се сви планови у секунди промене, донеће конфузију у мислима као и у партнерским односима и проблем у комуникацији. Његов транзит ретроградни кроз знак Ваге ћемо осетити већ крајем августа месеца. Потребно је да се сви наоуружамо стрпљењем, да се припремимо на нагле заокрете, тј. промене. Ова три знака су највише прозвани: Ован, Рак и Вага!

Ован

Ован ће осетити ретро Меркура кроз посао. Ви нећете имати сплеткарења од колега, али зато ваша нестрпљивост и ваше брзоплетост ће вам се обити о главу. Исхитрено ћете реаговати јер нећете добро провеити информацију и направићете себи хаос на послу. Поента је да будете колико год можете смирени, да дообро читате уговоре, рокове и да обратите посебну пажњу шта потписујете. За све вас већ средином октобра крећу лепи аспекти и предстоји вам лепа зарада новца.

Прочитајте још: Нумерологија може показати да ли је ваш ПАРТНЕР ваша сродна душа: Све што вам је потребно је датум рођења

Ракови

Ракови ће навише осетити када је породица у питању. Вама је то најбитније и то вам је слаба тачка. Биће разних прича, оговарања и сплеткарења. Потребно је да останете прибрани, тј. да не губите фокус и енергију јер ако упаднете у то коло сав притисак ће се одразити на посао. Онда нисте ништа постигли! Проблеми у пиродици и проблеми на послу.

Ваге

Ваге ће дефинитивно бити највише на удару. Потребно је да будете сконцентрисане, да сваку информацију више пута проверите. Одразиће вам се на посао, па немојте обећавати нешто што не можете да испуните. Поведите рачуна како и шта говорите у пословном свету јер се може десити да се нађете у епицентру оговарања и сплеткарења.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas