Oglas
· · Komentari: 0

Retrogradni Mekur u znaku Vage od 9. septembra do 2 oktobra: Odraziće se najviše na ova TRI ZNAKA , a jedan od njih MORA DA PAZI ŠTA POTPISUJE

Ova tri znaka treba da budu na oprezu

1661507552_pexels-yan-krukov-4458411.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Za vreme retrogradnog Merkura u znaku Vage možemo očekivati da nam se svi planovi u sekundi promene, doneće konfuziju u mislima kao i u partnerskim odnosima i problem u komunikaciji. NJegov tranzit retrogradni kroz znak Vage ćemo osetiti već krajem avgusta meseca. Potrebno je da se svi naouružamo strpljenjem, da se pripremimo na nagle zaokrete, tj. promene. Ova tri znaka su najviše prozvani: Ovan, Rak i Vaga!

Ovan

Ovan će osetiti retro Merkura kroz posao. Vi nećete imati spletkarenja od kolega, ali zato vaša nestrpljivost i vaše brzopletost će vam se obiti o glavu. Ishitreno ćete reagovati jer nećete dobro proveiti informaciju i napravićete sebi haos na poslu. Poenta je da budete koliko god možete smireni, da doobro čitate ugovore, rokove i da obratite posebnu pažnju šta potpisujete. Za sve vas već sredinom oktobra kreću lepi aspekti i predstoji vam lepa zarada novca.

Pročitajte još: Numerologija može pokazati da li je vaš PARTNER vaša srodna duša: Sve što vam je potrebno je datum rođenja

Rakovi

Rakovi će naviše osetiti kada je porodica u pitanju. Vama je to najbitnije i to vam je slaba tačka. Biće raznih priča, ogovaranja i spletkarenja. Potrebno je da ostanete pribrani, tj. da ne gubite fokus i energiju jer ako upadnete u to kolo sav pritisak će se odraziti na posao. Onda niste ništa postigli! Problemi u pirodici i problemi na poslu.

Vage

Vage će definitivno biti najviše na udaru. Potrebno je da budete skoncentrisane, da svaku informaciju više puta proverite. Odraziće vam se na posao, pa nemojte obećavati nešto što ne možete da ispunite. Povedite računa kako i šta govorite u poslovnom svetu jer se može desiti da se nađete u epicentru ogovaranja i spletkarenja.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas