Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Резервисани су у односима и не откривају своја осећања: Ово су ЧЕТИРИ најмистичнија хороскопска знака

Њихову праву природу тешко ћете открити

1685178375_shutterstock_1917276989.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Постоји разлика између интровертних људи и опрезних људи. Први су природно повучени и тихи, док су други стално на неком опрезу и дистанци из различитих разлога. Иако су многи на први поглед љубазни и срдачни, биће вам потребно доста времена да их упознате јер тешко скидају свој "оклоп" који их штити од непријатних ситуација и могућности повређивања.

Постоји могућност да су такви људи у прошлости били издани па због тога некима делују одбојно док их други доживљавају мистериозно због своје резервисане природе. Постоје и међу знаковима Зодијака они које је тешко натерати да се отворе, чак теже него што би отворили шкољку голим рукама.

Шкорпија

Шкорпија је велики сањар Зодијака али они имају и своју мрачну и интензивну страну коју не откривају свима, поготово не новим познаницима. То чак раде и са дугогодишњим пријатељима, јер бирају радије да буду на опрезу. Свако има тајне које не воли да дели са свима, међутим, Шкорпија има тенденцију да има тајне које није најпожељније поделити са било ким па чак ни са терапеутом. Због своје мрачне природе и ризика да се безобзирно открију одједном, Шкорпија је такође сумњичава према другима које је скоро упознала, а који су превише пријатељски настројени, третирајући их као шпијуне, а не потенцијалне пријатеље.

Рак

Рак је један од најосетљивијих знакова хороскопа. С обзиром на то да је мозак најрањивии део тела мотоциклисти због тога носе кацигу. У Раковом случају је оклоп где се крије низ емоција од позитивних до негативних и од злих до нежних. Многи људи настоје да искористе емоције оних који су најосетљивији међу нама тако да метафорички речено, Рак се понаша као обезбеђење које не пута никога у плесни клуб. Најбоље се до њих допире ако им покажте да и ви попут њих имате срце које се може сломити.

Јарац

Надалеко познати као највреднији и најамбициознији знак, Јарац се чврсто држи својих емоција као што пословни човек чува пословне тајне. И Јарчеви као други су људи од крви и меса и особе које имају емоције али често наклоност између двоје људи у јавности посматрају као тренутак слабости. Када је у питању посао, Јарац верује само себи тако да ће стићи до циља сматрајући остале неспособним и препреком која их спутава.

Водолија

Водолија има тенденцију да о другим људима мисли како су површни, па због тога своје емоције држи за себе док не осети да је време да их подели са неким коме може да верује. Воле да повуку црту између свог унутрашњег света и оног који показују спољњем свету. Иако су често пријатељски настројени, ангажовани и пажљиви често се уздржавају од поделе мишљења о вама било позитивног или негативног све док не осете да би то било од користи за обоје. Сјајни су и саосећајни слушаоци али желе да буду сигурни да ћете узвратитит услугу пре него почну да деле своје снове и тајне са вама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas