· · Коментари: 0
Хороскоп за 27. октобар

РИБЕ - мишљење задржите за себе, ЛАВ нек се пази разочарања, а ОВАЈ ЗНАК чека непријатна ситуација

Сазнајте шта вас данас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

1603785125_Depositphotos_2642179_s-2019.jpg
Фото: Депозит

ОВАН

Порука од заборављеног пријатеља из прошлости вам улепшава дан. Одложите све што сте планирали за данас и сате проведите у необавезном дружењу. На неки начин, та особа вам наговештава промене које вам стижу у наредном периоду.

БИК

Немате разумевање за вољену особу па су могуће несугласице у којима можете, у афекту, повући потезе због којих ћете се касније кајати. Покушајте да на безболнији начин савладате пролазну меланхолију јер она долази из досаде.

БЛИЗАНЦИ

Надменим ставом иритирате околину која све мање има стрпљења за ваше гафове. Уколико се не пресаберете на време, током дана можете доживети веома непријатну ситуацију која ће вас посрамити. Успорите темпо и прилагодите брзину.

Прочитајте још: Први РОБОВИ у САД нису били из АФРИКЕ, а ЛОГОРЕ нису измислили НАЦИСТИ

РАК

Мучи вас атмосфера у дому па вам се чини да су сви остали проблеми неважни. Чини вам се као да вас нико не разуме, јер је изостала захвалност укућана за сав ваш труд који сте уложили да им удовољите. Преосетљиви сте.

ЛАВ

Отвара вам се шанса да започнете нешто ново што ће вам се вишеструко исплатити. Будите брзи јер цео посао би могао да измакне, нарочито ако у то уплетете још неког. Не мешајте интерес и пријатељство да не бисте остали разочарани.

Девице, не залећите се!

ДЕВИЦА

Поље комуникације долази до потпуног изражаја. У једном тренутку наћи ћете се усред велике групе људи, уплетени у разне разговоре који се тичу ваше професионалне оријентације. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена.

ВАГА

Свесни сте своје брзоплетости, али то је јаче од вас. Самоконтрола је неопходна уколико желите да избегнете сукоб с претпостављеним лицима од којих вам следи чак и казна. Не радите другим људима оно што не желите да неко ради вама.

Прочитајте још: Био је ОМИЉЕН СРПСКИ ВЛАДАР: Деспот Стефан је СПАВАО ОКОВАН и ноћу ШЕТАО по селу, а разлог се и данас ПРЕПРИЧАВА (ФОТО)

ШКОРПИЈА

Измишљате разлоге за своје незадовољство. Можда су ваши планови били преамбициозни па део успеха који је остварен не доживљавате као нешто позитивно. Ако нисте добили све, за вас је то као да нисте добили ништа. Не претерујте.

СТРЕЛАЦ

Мучи вас променљивост расположења које ни ви не можете да испратите. Поред тога, могућа главобоља утиче на општу психофизичку форму. Не тражите разлоге у нечему конкретном, пре било каквих закључака добро се одморите и наспавајте.

ЈАРАЦ

Имате воље да разрешите породичну заврзламу која се искомпликовала. Ако сведете ствари на сушту реалност, бићете задовољни постигнутим резултатима, нарочито ако изађете из сенке и ствари јасно поставите тамо где им је место.

Прочитајте још: ДВЕ године су путовали до СРБИЈЕ, а када је дошла ЦРВЕНА АРМИЈА уништили су ОФИЦИРСКЕ униформе (ФОТО/ВИДЕО)

ВОДОЛИЈА

Може вам се учинити примамљива идеја да се поново вратите у љубавну везу с особом с којом се то исто у прошлости завршило на непријатан начин. Пре него што подлегнете искушењу, проверите није ли та ваша потреба дошла из пуке досаде.

РИБЕ

Отворено супротстављање особама које су по статусу изнад вас може вам додатно искомпликовати већ затегнуте односе које нисте у стању да разрешите. Није важно да ли сте у праву, држите се само свога посла а мишљење задржите за себе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.