Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

РУЖИЧАСТИ МЕСЕЦ ЈЕ СТИГАО! Ево шта "ХАОТИЧНА" енергија на небу заправо значи за сваки знак зодијака

АПРИЛСКИ пун месец, ружичасти месец, је ту и биће видљив до понедељка

1650112218_pjimage--79-.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Према речима духовног саветника, људи могу очекивати обновљено осећање чула након мало хаоса.

Иако ће ружичасти пун месец бити пун током дана, неће се моћи видети све док сунце не зађе. Штавише, заправо неће изгледати ружичасто.

Пун месец сваког месеца је назван по препознатљивој особини доба године у којој се јавља.

Априлски пун месец често је одговарао раном пролећном цветању одређеног дивљег цвећа пореклом из источне Северне Америке, који је носио назив 'мос пинк'“, па отуд и назив.

А према речима Меган Роуз, духовног саветника, ружичасти месец ће имати дубок утицај на све звездане знакове.

Шта да очекујете

"Априлски ружичасти месец заправо означава почетак помрачења Бика и Шкорпије које се дешава у наредних годину и по дана, тако да ће ово заправо бити јако снажно", приметила је Роуз.

Прочитајте још: Због чега је Никола Тесла био ОПСЕДНУТ бројевима 3, 6 и 9? Пратио их је цео живот

Стога је рекла да ће свих 12 сунчевих знакова осетити ефекте пуног месеца на „појачани начин“.

„Месец са астролошког становишта влада нашим емоцијама и нашим унутрашњим светом. Промене које ћемо видети су унутрашње, а не спољашње."

На пример, многи ће се наћи у ситуацији да промене свој поглед на свет или став који их је спутавао до сад.

Дакле, ако сте радили на испољавању спољашњих достигнућа, позиција или добара, можда је време да окренете своје мисли унутра да видите да ли постоји посао који треба да се уради.

Тада се можете вратити својим спољашњим манифестацијама са обновљеним осећајем себе.

Шта је духовно значење ружичастог месеца?

За људе на северној хемисфери, сећамо се да је пролеће пред нама и стога пружа значајну прилику за садњу нових семена. Пролеће је најбоље доба године да сами себи поставимо новогодишње одлуке, јер је синхронизовано са новим животом који почиње да цвета. Ружичасти месец је одлично време да се потпуно ослободимо негативних мисли или веза које немају простора у нашем „новом животу“ који почиње да се одвија.

Ружичасти месец је посебно значајан јер је у Ваги. Овај месец нам нуди могућност да направимо одговарајућа прилагођавања тамо где су потребна прилагођавања. Окупљамо се да пронађемо равнотежу — што има смисла, јер Вагу симболизују саме ваге правде! Прелепо је време да опростите и тражите опроштај и будете искрени у вези са вашим потребама које нису задовољене. Понекад, када је вага правде у процесу да се врати на средину, може бити мало поремећај у вашем животу. Међутим, сам тај поремећај је индикација да се оно што је требало да се деси, у ствари, дешава.

Шта значи ружичасти месец за хороскопске знакове?

Ован: Овде је све у равнотежи у односима, било да улажете премало или превише времена у посао, романтичне или платонске везе. Овнови треба да успоставе равнотежу, а понекад то значи да се одрекне нечега што не служи вишем добру за обе стране.

Бик: Ово је време да будете искрени према себи. Овај пун месец се фокусира на дневне режиме и физичко здравље. Са овим месецом имате прилику да се ослободите лоших навика и имате средства да направите трајну промену за бољитак свог живота.

Близанци: Близанци треба да уложе све у креативне пројекте, било да се ради о нечему уметничком или у складу са вашом страшћу или задовољством.

Рак: Ружичасти месец је одлично време за пролећно чишћење, и ту би Ракови требало да усредсреде своје напоре. Било да се ради о куповини нечег новог за дом, окачењу новог уметничког дела које сте креирали, преуређивању неког намештаја или чишћења ормана, немојте се плашити да будете мало смели ако је то нешто што уноси добру енергију.

Лав: За Лавове, ружичасти месец је одлична прилика за отворене и искрене разговоре са пријатељима, али и за забаву. Одвојите време да се повежете са најближим пријатељима и организујете друштвени догађај, попут вечери коктела или спа дана.

Девица: Практичност је назив игре овог месеца. Фокусирање на финансијска питања је изузетно корисно. Балансирање књига, измирење неограничених рачуна или дугова и продаја профитабилне имовине (или куповина!) су одличне активности, али не заборавите мало љубави према себи.

Вага: Искреност у вези са оним што вам треба емоционално, као и физички, може бити тешка, али сада је време да то учините! Запитајте се да ли се стављате у ситуације и везе које негују оно најбоље у вама. Време је да размислите да ли се окружујете правим људима.

Шкорпија: Шкорпије су повезане са поновним рођењем, и ово је време да преиспитате неке аспекте свог живота. Предајте се или жртвујте ствари у свом животу које једноставно не функционишу, било да радите против вас или да вас једноставно коштају више него што извлачите из њих. Понекад жртвовање нечег сјајног ствара место за нешто веће.

Стрелац: Пријатељства су важна овог месеца. Понекад ноћни излазак са нашим соул племеном има начин да напунимо батерије и мотивишемо нас да будемо најбољи што можемо. Прославите ове платонске везе! Ако имате проблема са пријатељем, сада је такође добар тренутак да то разјасните и одлучите да ли ћете наставити пријатељство или не.

Јарац: Вероватно сте на правом путу да бисте остварили своје циљеве. Можда нисте баш тамо где желите да будете, али одвојите тренутак да удахнете сав напредак који сте направили. Ако треба да преиспитате неке стратегије, сада је време да то урадите. У супротном, дозволите себи да се опустите!

Водолија: Ако сте Водолија, ослободите се унапред створених схватања и фокусирајте се на повећање свог знања. Направите кораке у учењу нечег потпуно новог или дозволите да се ваша свест на неки начин прошири.

Рибе: За Рибу зодијака, осећања могу бити јака током овог месечевог циклуса, али је веома корисно да дозволите себи да осетите сва осећања. Можда нема много логичног смисла, али вероватно морате да очистите нешто за шта сте се предуго држали.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas