Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Сада је ера водолије, ЕРА СУКОБА И РАТОВА! Последњи пут оваква конекција звезда била је 1999. године

Сада је потребна колективна еволуција, која прво полази од нас самих, промени себе и промениће свет.

1613852170_Depositphotos_42184981_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Полако, али сигурно ми смо у ери водолије. Сада је потребна колективна еволуција, која прво полази од нас самих, промени себе и промениће свет.

Прочитајте још: ДРЕКАВЦИ и санђаме у ЛАПОВУ: Стигао је гласник кнеза ЛАЗАРА и невеста је постала УТВАРА

Више не постоји "ја" као јединка већ сада наше лично "ја" треба да се претвори у "ми". Водолија има виши циљ да се сви итегришемо у заједницу и да схватимо да свако понаособ чини ту заједницу. Сви чинимо један шраф у систему.

Сатурн квадрат Уран
Први - 17. фебруараДруги -18. јунаТрећи -19. децембра

Први кавдрат је био 17.фебруара када је Меркур ретроградан. То свакако није случајност. 

Последњи пут таква конекције је била 1999.-2000. године, која нам је свима остала дубоко у сећању због бомбардовања. Тада је био екзактни кавдрат Сатурна и Урана, а у свету: бомбардовање, штрајкови, помрачење сунца, срушени мостови, настардали цивили, љубавне афере у Америци, природне непогоде, земљотреси, јаки ветрови.

Сада, са поновљеним аспектом, можемо да очекујемо иста дешавања, али треба да реагујемо на другачији начин.

 Колективни ниво

На колективном нивоу је потребно да живимо своју машту, идеје, циљеве, планове. То можемо назвати "ново доба водолије".

Неке нове промене на ниво човечанства се дешавају у смислу одласка на Марс. То потпуно описује револуционарну Водолију. Она ће подржати сваку нашу идеју, мисао али само ако схватимо да смо сви једно и да нема залагања само за зебе већ за виши циљ. Уздизање човечанастава, наше свести се не дешава преко ноћи. То је процес који траје и сада је отпочео. Само треба да "зајашемо тај талас".

Прочитајте још: Сељак је ископао ЧИНИЈУ и свима је било јасно да је ВЕОМА СТАРА, а онда је уследио ШОК и питање: КАКО ЈЕ СТИГЛА ОВДЕ?

Лични план

На личном плану потербно је одбацити стара правила, наследење идеје, мишљења. У реду је оно што су наши родитељи, баке и деке учили, саветовали. Потребно је да свему томе дамо лични печат и да не прихватамо ствари здраво за готово.

Мирна жена је одједном постала бунтовник!
Када је почео процес?
Овај процес је започео 1988. године са коњукцијом у стрелцу. Завршиће се 28. јуна 2032. године са коњукцијом у близанцима.

Водолија тражи промену свести. На пример, отишли сте на кафу и случајно сте се тамо срели са бившом најбољом другарицом из детињства, тада је она била повучена девојчица, штребер коју нису интересовале изласци, момци, забављаја. Сада испред себе видите жену која је бунтовник, пуна себе, држи до себе и коса јој је офрабана у зелено и има три барака иза себе и усвојено дете.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Ви видите промену, али ваш мозак као да не жели то да прихвати, перципира. Ви и даље видите ону малу повучену девојчицу. Баш ту промену свести тражи водолија. Одбацити старе обрасце и прихвати нове, живите их.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas