Oglas
· · Komentari: 0
ASTROLOGIJA

Sada je era vodolije, ERA SUKOBA I RATOVA! Poslednji put ovakva konekcija zvezda bila je 1999. godine

Sada je potrebna kolektivna evolucija, koja prvo polazi od nas samih, promeni sebe i promeniće svet.

1613852170_Depositphotos_42184981_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Polako, ali sigurno mi smo u eri vodolije. Sada je potrebna kolektivna evolucija, koja prvo polazi od nas samih, promeni sebe i promeniće svet.

Pročitajte još: DREKAVCI i sanđame u LAPOVU: Stigao je glasnik kneza LAZARA i nevesta je postala UTVARA

Više ne postoji "ja" kao jedinka već sada naše lično "ja" treba da se pretvori u "mi". Vodolija ima viši cilj da se svi itegrišemo u zajednicu i da shvatimo da svako ponaosob čini tu zajednicu. Svi činimo jedan šraf u sistemu.

Saturn kvadrat Uran
Prvi - 17. februaraDrugi -18. junaTreći -19. decembra

Prvi kavdrat je bio 17.februara kada je Merkur retrogradan. To svakako nije slučajnost. 

Poslednji put takva konekcije je bila 1999.-2000. godine, koja nam je svima ostala duboko u sećanju zbog bombardovanja. Tada je bio ekzaktni kavdrat Saturna i Urana, a u svetu: bombardovanje, štrajkovi, pomračenje sunca, srušeni mostovi, nastardali civili, ljubavne afere u Americi, prirodne nepogode, zemljotresi, jaki vetrovi.

Sada, sa ponovljenim aspektom, možemo da očekujemo ista dešavanja, ali treba da reagujemo na drugačiji način.

 Kolektivni nivo

Na kolektivnom nivou je potrebno da živimo svoju maštu, ideje, ciljeve, planove. To možemo nazvati "novo doba vodolije".

Neke nove promene na nivo čovečanstva se dešavaju u smislu odlaska na Mars. To potpuno opisuje revolucionarnu Vodoliju. Ona će podržati svaku našu ideju, misao ali samo ako shvatimo da smo svi jedno i da nema zalaganja samo za zebe već za viši cilj. Uzdizanje čovečanastava, naše svesti se ne dešava preko noći. To je proces koji traje i sada je otpočeo. Samo treba da "zajašemo taj talas".

Pročitajte još: Seljak je iskopao ČINIJU i svima je bilo jasno da je VEOMA STARA, a onda je usledio ŠOK i pitanje: KAKO JE STIGLA OVDE?

Lični plan

Na ličnom planu poterbno je odbaciti stara pravila, nasledenje ideje, mišljenja. U redu je ono što su naši roditelji, bake i deke učili, savetovali. Potrebno je da svemu tome damo lični pečat i da ne prihvatamo stvari zdravo za gotovo.

Mirna žena je odjednom postala buntovnik!
Kada je počeo proces?
Ovaj proces je započeo 1988. godine sa konjukcijom u strelcu. Završiće se 28. juna 2032. godine sa konjukcijom u blizancima.

Vodolija traži promenu svesti. Na primer, otišli ste na kafu i slučajno ste se tamo sreli sa bivšom najboljom drugaricom iz detinjstva, tada je ona bila povučena devojčica, štreber koju nisu interesovale izlasci, momci, zabavljaja. Sada ispred sebe vidite ženu koja je buntovnik, puna sebe, drži do sebe i kosa joj je ofrabana u zeleno i ima tri baraka iza sebe i usvojeno dete.

Pročitajte još: "Svevideće oko" je DOKAZ: Među nama su POSMATRAČI i to je razlog zašto nas VANZEMALJCI OTIMAJU

Vi vidite promenu, ali vaš mozak kao da ne želi to da prihvati, percipira. Vi i dalje vidite onu malu povučenu devojčicu. Baš tu promenu svesti traži vodolija. Odbaciti stare obrasce i prihvati nove, živite ih.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas