Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Седам парова хороскопа који се сматрају најстабилнијим: Астрологија им даје највеће шансе

Астрологија каже да ови парови имају највеће шансе за успех

1703522374_shutterstock_1911859918-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хајде да погледамо хороскоп и сазнамо који парови имају највише шансе за дугу и стабилну везу.

1. Ован и Близанци

Јак ветар и пламен до неба, варнице лете у струји ваздуха. Погледајте ову слику да схватите: ваздух и ватра, два елемента која контролишу знаке Овна и Близанца - веома потребни једни другима - као партнери који су рођени под овим знацима. Штавише - њихова међусобна привлачност је јака не само физички, вец́ и на интелектуалном нивоу. Такви партнери су уједињени, имају урођени оптимизам, љубав према животу и својим задовољствима... Шта друго је потребно да се волите и уживате у сваком новом дану?

2. Стрелац и Лав

Какав однос може да се успостави између два ватрена карактера? Па, наравно, само врео! И Лав и Стрелац имају јак карактер и тенденцију да се такмиче. Било би логично претпоставити да ц́е се такмичити једни са другима. Дакле, сигурно се и то дешава ако се не ради о правој љубави. Једна светла, страствена природа - добра је, али две такве природе заједно могу изградити срец́ан живот. У овом случају, сви њихови успеси и достигнуц́а се множе са два!

3. Вага и Ован

Ова два знака заједно могу да формирају прави тим, а то омогуц́ава и лакши успех у животу. Окружење је одушевљено овим паром, али шта се дешава унутар пара? Заштитница Ваге - женска Венера, док Марс одређује природу оних који су рођени у знаку Овна. Резултат - константан напон у љубави, сексуална енергија која чини заједнички живот у скоро непрекидном кретању.

4. Девица и Водолија

Они који су рођени под овим знацима зодијака, звезде су им дале општу жељу да промене свет. Међутим, Девица и Водолија то раде на свој начин: ако је Девица добро упознат са практичним питањима Водолије која је увек вољна да истражује нове трендове и дели свеже идеје. Ако ове таленте комбинују, резултат је савршен тандем, увек спреман за велика достигнуц́а!

5. Шкорпија и Рак

За особе рођене у знаку Рака, кажу да су заљубљеници и желе да у потпуности уживају у свом партнеру. Али ова особина је веома погодна неизвесним Шкорпијама: овај однос умирује њихову сумњичаву природу и улива поверење да ц́е увек бити вољени. Страсна Шкорпија ц́е учинити све да помогне неодлучном Раку да се не повуче у своју љуштуру. Другим речима, у таквом савезу, оба партнера ц́е се осец́ати потпуно безбедно.

6. Јарац и Бик

Земљани знакови су уједињени, пре свега, моц́ни и темељни. Они који су чврсто "на земљи" много лакше ће разумети једни друге него да објасните своје гледиште особама са потпуно другачијим карактером - на пример, сањарима, рођеним у знаку Рибе. Партнери као што су Јарац и Бик су добро припремљени за реалан, суров живот и могу да иду веома далеко заједно.

7. Рибе и Бик

Вода храни земљу, и да, за узврат, служи као сигурна база. Интеракција и комбинација елемената који контролишу сваки од партнера у овом пару ствара скоро идеалне услове за дугу, плодну везу. Практичност и здрав разум Бика савршено балансира са дубоким, емотивним и мало сањивим Рибама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas