Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет хороскопских парова који су суђени једно другом: Сматрају их савршеним спојем

Астролози верују да постоје хороскопски знаци међу којима се магнетна привлачност ствара потпуно природно

1705662222_shutterstock_2271656213-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Њихове карактеристике одговарају једна другој и стварају праву симбиозу страсти, љубави и сигурности. Једноставно речено, штета је не упустити се у романсу исписану у звездама! Ево савршених парова међу знацима зодијака.

1. Ован и Вага

Ован је познат као знак склон авантурама и динамичности, док су Ваге одлучније да тражи равнотежу. Међутим, то не значи да се Ваге не могу придружити Овновима у потрази за узбуђењем, већ да ће знати како да правилно уреде однос између својих преференција и потреба. И једни и други су на свој начин јаки и директни знакови, а није им страно да раде на себи, прихватају одговорност и сагледавају ситуацију из више углова, што су важни предуслови за хармоничне љубавне односе.

2. Бик и Шкорпија

Веза између Бика и Шкорпије је синоним за снагу. Бик је изузетно стабилан и стрпљив знак, а Шкорпије су прилично интензивне и страствене. Њихову симбиозу једноставно треба доживети, а када се удруже - све сумње, страхови и заблуде ће нестати. Скоро нико не изгледа тако створен једно за друго као комбинација Бика и Шкорпије!

3. Рак и Риба

Емоционална дубина и способност емпатије карактеристични су за Рака и Рибе, који се савршено допуњују и допуњују. Ракови су врло често породично оријентисани знак, прилично заштитнички и осетљиви, док су Рибе најпознатије по својој интуитивности, духовности и креативности. Веза међу њима буди најлепше и најискреније емоције, а подршка коју пружају једни другима је од виталног значаја за њих.

4. Лав и Стрелац

Лавовима и Стрелцима су важни узбуђење и динамика и то у највећој мери налазе једно у другом. Оба знака су свесна себе и својих способности, а напредак је важан у њиховој вези. Не подносе осећај да их неко кочи или да њихове карактеристике не долазе до изражаја поред партнера. У овом односу, обоје ће постићи свој максимум и дати једно другом довољно простора за индивидуалне потребе.

5. Девица и Јарац

Девице и Јарчеви својим примером могу доказати да нас љубав може инспирисати на успех. Пошто су Девице прилично организоване и аналитичне, а Јарци одговорни, пружиће једни другима подршку и помоћ како би успели да остваре своје велике циљеве. Оба знака су симбол амбиције, што се највише види у послу, али иу приватним циљевима, па им је важно да поред себе имају неког сличног себи.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas