Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕСТРЕ

Сестре у овим хороскопским знаковима су најбоље пријатељице

Сестре су увек најбоље пријатељице

1603367484_sestra-1.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Заједно решавају свакодневне проблеме, поверавају тајне једна другој, али се и међусобно штите.

Прочитајте још: ВАГУ муче финансије, ШКОРПИЈА преузима вођство, а ОВАЈ ЗНАК чека непријатност

У астрологији постоји три хороскопска знака за које се сматра да су најбоље сестре.

Рак

Сестра у знаку Рака, пружа сву љубав и пажњу. Врло су емотивне и осетљиве према својим најмилијима и увек су ту да помогну. Уколико сте болесни или вам је неопходна помоћ, најбоље је да се обратите њој.

Фото: деспоситос

Вага

Ваге генерано имају уравнотежен живот. Тако да свакако одржавају односе са својом браћом и сестрама, уколико се они суоче са било каквим проблемима, увек ће покушати начин да их реше. Уколико имате сестру која је рођена у знаку ваге, никада вам неће бити досадно. Она ће из вас извлачити да радите најбоље и никада неће украсти пажњу коју ви заслужујете.

Прочитајте још: Најбољи енглески АСТРОЛОГ је ПРЕДВИДЕЛА КОРОНУ пре две године, а сада одговара да ли ће бити ВАКЦИНЕ

Риба

Уколико вам је сестра рођена у знаку Рибе, то значи да ћете добити сву љубав и наклоност овог света. Добијаћете похвалу за сваку вашу квалитетну одлуку и волеће вас свим срцем. Са њом можете поделити било шта, без икаквог страха осуђивања, увек ће истаћи само најлепшу ствар у вама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas