Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЕЗОНА РИБА: Најбоље време за привлачење љубавне енергије

Ова три хороскопска знака можда упознају своју сродну душу 6. марта 2024. године.

1709727744_shutterstock_1891483501--2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према хороскопу месец март је одлично време за подстицање нежних и романтичних емоција, а томе у прилог иде и актуелна сезона Риба и младог Месеца. Савршено време за привлачење љубави, моћне енергије којој сви тежимо у животу.

Ова 3 хороскопска знака ће 6. марта на посебан начин привући праву љубав у свој живот.

Бик

Бикови су динамичне особе пуне страсти и енергије. Током пролећа њихова храброст и иницијатива долазе до изражаја, привлачећи пажњу потенцијалних партнера.

Њихово урођено самопоуздање их често издваја из гомиле, а њихова страствена природа може створити узбудљиву атмосферу која привлачи људе који деле сличан ентузијазам за живот.

Током овог пролећа уживаће у лежерним играма завођења и неће им бити тешко да шармирају особу супротног пола. Очекују их авантура, уживање и забава.

Близанци

Близанци су природни друштвени људи оштрог ума и различитих интересовања. Током пролећа, њихова способност брзог комуницирања и прилагођавања учиниће их веома привлачним.

Њихова радозналост и спремност за разговор могу привући људе који цене дубоке и разноврсне разговоре. Близанци ће бити магнет за оне који траже интелектуално стимулативног партнера.

На потпуно неочекиваном месту, као што је пословно путовање или спонтани састанак, неко би могао да им привуче пажњу. Слободни Близанци ће једноставно уживати у друштву те особе, а ко зна, можда ће ово познанство прерасти у нешто много више.

Девица

Девице су пажљиве и воде рачуна о детаљима, што може створити осећај поузданости код партнера. Њихова склоност да помажу другима и пружају подршку, чини их привлачним. Ово је време када ће Девице које су у вези која још увек није довољно јака коначно видети колико је ова везаза њих судбоносна и моћна.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas