Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЛОВЕНСКИ ХОРОСКОП АПРИЛ 2024. ГОДИНЕ: Пронађите свој знак и погледајте шта вас очекује у месецу испред нас

Хороскоп наших предака се сматра најтачнијим

1711886433_Foto-Profimedia-slovenski-horoskop.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Словенски хороскоп, који су користили наши преци, сматра се најтачнијим хороскопом! Пронађите своју годину рођења и сазнајте шта вас чека у априлу 2024. године!

Јелен - Године рођења: 1944, 1960, 1976, 1992, 2008.

Овог месеца вам се отварају велике могућности, али њихова привидна лакоћа не би требало да вас завара. Поставите своје приоритете и понашајте се у складу са њима, без обзира на то какве промене настану око вас. На професионалном пољу, април 2024. је добро време да припремите терен за будућа достигнућа. У личним односима избегавајте одлучне акције. Биће вам потребно мало више времена да бисте схватили поруке потенцијалног партнера.

Оса - Године рођења: 1945, 1961, 1977, 1993, 2009.

Енергија априла 2024. је савршена да одвојите време за себе. Размислите шта вас чини срећнима и шта вам даје прилику да уживате у животу. Куповина, опуштање, брига о себи, сусрети са пријатељима - све што вам буди леп осећај је важно. Ваше окружење је спремно да вас изненади. Ако сте слободни, идите на састанак. Можда нећете наћи љубав, али вероватно ћете стећи пријатеља који ће вам помоћи да проширите видике.

Вук - Године рођења: 1946, 1962, 1978, 1994, 2010.

Април ће за вас бити прелазна фаза и због тога вам неће бити лако да постигнете равнотежу између различитих области живота. Може доћи до кашњења са роковима и великог оптерећења на послу. Мораћете да комбинујете различите одговорности и то неће бити лако. Уз то, велике су шансе да настану додатни неспоразуми у односима са вољеним особама. Останите мирни и спремни да саслушате оне који имају нешто да вам кажу.

Веверица - Године рођења: 1947, 1963, 1979, 1995, 2011.

Време је за нове ствари! Ово је месец нових знања, нових вештина, па чак и нове професије. Добро је ако имате план за блиску будућност, али сада не треба да се фокусирате на своје предности, већ, напротив, на своје слабости, на оно што треба побољшати. Чести састанци са пријатељима могу значајно да се одразе на ваш буџет. У вашим личним односима требало би да предузмете кораке о којима размишљате већ неко време.

Бисерна штука - Године рођења: 1948, 1964, 1980, 1996, 2012.

Прва половина априла 2024. године није најбоље време за одлучну акцију, будите стрпљиви. Прави успех сада и у блиској будућности донеће вам унутрашњи рад и окретање свом унутрашњем свету. Само верујте себи. Не обраћајте пажњу на оне који покушавају да вас оптуже за нешто. Да не бисте покварили личне односе, не придајте велику важност речима изговореним у афекту. Ако сте слободни, нова љубав се смеши крајем месеца!

Жаба - Године рођења: 1949, 1965, 1981, 1997, 2013.

Овог месеца треба да пазите шта и коме говорите. Не откривајте тајне колегама, немојте учествовати у трачевима и тајнама. Неко око вас игра неправедне игре са вама. Ако осећате да нешто не иде по плану, покушајте да смирите своје емоције. Сви одговори су у вама, верујте својој интуицији. Упркос свему овоме, имате одличне могућности за каријеру. Не одбијајте прилику из иностранства или сарадњу са странцима, можете да профитирате.

Дивља свиња - Године рођења: 1950, 1966, 1982, 1998, 2014.

Финансијска неизвесност у априлу 2024. ће утицати на ваше емоционално стање. Преиспитајте своје финансијске планове. Сада није време за велике трошкове и ризичне трансакције. Није најбољи период за романтична познанства. Ни стабилни парови неће успети да избегну неспоразуме и конфликте. Будите стрпљиви и фокусирајте се све што вас опушта. Одличан тренутак да се позабавите хобијем.

Бела сова - Године рођења: 1951, 1967, 1983, 1999, 2015.

У личним односима покушајте да мање причате, а више слушате. На овај начин дефинитивно можете да избегнете непотребне сукобе и боље да упознате особу која вам значи. Ако нисте у вези, одвојите време за себе и свој унутрашњи свет. На професионалном плану још увек влада затишје, упркос чињеници да све радите како треба. Наставите у истом духу, јер већ средином априла 2024. можете да очекујете помак који сте прижељкивали!

Змија - Године рођења: 1952, 1968, 1984, 2000, 2016.

Не дозволите да вам неко намеће своје жеље и не тежите стварима које тренутно нису на вашој листи приоритета. Чак и ако мислите на љубав. Запамтите да је ићи са током такође избор, а не одбијање избора. Април 2024. је за вас месец транзиције, а ако останете на правом путу, можете да рачунате на успех у мају. Немојте се плашити нових искустава, она ће вам омогућити да побољшате свакодневну рутину.

Лисица - Године рођења: 1953, 1969, 1985, 2001, 2017.

Април ће донети промене у комуникацији са најближима. Нема потребе да се плашите, све промене сада иду у вашу корист. Добар тренутак да средите своје везе, укључујући оне из прошлости и да затворите нека врата. То ће вам дати унутрашњи мир који вам је потребан. На финансијском пољу отвориће се нове могућности. За све што се тиче новца, слушајте само своју интуицију.

Јеж - Године рођења: 1954, 1970, 1986, 2002, 2018.

Партнерства, професионална и лична, донеће вам срећу овог месеца! Време је да погледате оне око себе и размислите да ли вам такво окружење одговара. Не треба још да рачунате на нове романтичне везе, али успостављање пријатељских веза је сасвим могуће. Искористите ову шансу, јер љубав често настане из пријатељства!

Орао - Године рођења: 1955, 1971, 1987, 2003, 2019.

Април 2024. је за вас време за размишљање. Пре свега, прегледајте свој распоред и коначно пронађите равнотежу између посла и приватног живота. Размислите шта вас спречава да постигнете своје циљеве упркос вашим најбољим напорима. Немојте се плашити експериментисања, имате довољно разлога за тако нешто. У сваком случају, потребно вам је нешто ново. Ако сте соло, можете да се радујете познанству средином месеца!

Паук - Године рођења: 1956, 1972, 1988, 2004, 2020.

Овог месеца ствари за вас неће ићи по плану. Могући су сукоби са надређенима и неочекивана кашњења у личним стварима, али сналажљивост и способност прилагођавања помоћи ће вам да се носите са већином невоља. Ипак, из свега тога излазите јачи и отпорнији, спремни за нове подухвате. Довољно се одмарајте како бисте смањили стрес. Обратите пажњу на 17. април, пријатно ће вас изненадити гест једне особе.

Петао - Године рођења: 1957, 1973, 1989, 2005, 2021.

Срећу у априлу донеће вам храброст и отвореност за нове ствари. Пре свега, ово се тиче ваше каријере, али у личним односима можете наћи срећу заувек, само једном одлуком. Запамтите да ако не можете да верујете особи поред себе, ништа неће успети. Верујте у себе и своју срећну звезду, све остало ће доћи. Одвојите време за старе пријатеље, то ће вам подићи расположење.

Бик златних рогова - Године рођења: 1958, 1974, 1990, 2006, 2022.

Словенски хороскоп за април 2024. године ће донети промене у вашем животу. Можда ћете открити нове квалитете у себи, као што је истрајност у здравијем начину живота. Само немојте јурити оно што мислите да вам измиче. То важи и за љубав. Усредсредите своју енергију на себе - експериментишите, испробајте нове ствари, тражите нешто што ће вам дати нову енергију. Такви напори се увек исплате, ако не и одмах.

Коњ ватреног срца - Године рођења: 1959, 1975, 1991, 2007, 2023.

Ако овог месеца преиспитате своју дневну рутину, то ће вам донети много користи. У пословном сегменту, не дозволите да вас конкуренција обори. Будите сигурни у свој потенцијал и не умањујте своје амбиције. У личним односима будите мудри. Ако вољена особа није на вашој страни, боље је да то сазнате сада него када ствари оду предалеко. Ово је месец када ћете направити "чистку" листе пријатеља и дефинисати на кога увек можете да се ослоните.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas