Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СПРЕМИТЕ СЕ: Три хороскопска знака за која су звезде припремиле потпуни преокрет 28. новембра 2023. године

Да ли сте међу њима?

1701089835_Foto-Shutterstock-horoskop12.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Пошто се 28. новембар 2023. године пада под Сунчевим знаком Стрелца, све што сутра будемо радили биће интезивније и појачано. Током Меркура у квадрату Нептуна, већ осећамо као да ствари видимо на одређени начин који нико други не може да разуме. Са Стрелцем који то подржава, овај транзит постаје још ексцентричнији. Ово су 3 хороскопска знака, који ће се данас осећати несхваћено.

Близанци

Близанци су навикли да сви деле њихово мишљење, тако да ћете и сутра желети да покажете своју супериорност.. Међутим, то ће се преокренути, што ће вам веома тешко пасти, јер не одступате тако лако од својих ставова. Током транзита Меркура у квадрату Нептуна, открићете своју другу страну и мораћете да се одбраните од оних који преиспитују ваша размишљања. Током Меркура у квадрату Нептуна, признаћете себи да ипак грешите.

Водолије

Водолије су познате по својој креативности и упечатљивости, тако да и не чуди што живите у свету који сте изградили за себе. Сутра ћете открити, да то што желите да будете оно што јесте, омета туђа очекивањао томе шта и ко треба да будете. Игнорисаћете, све људе који вам намећу идеју какав живот треба да водите. Меркур квадрат Нептуна ради на вашем осећају како посматрате себе и подржава ваш идентитет.

Рибе

Рибе су увек јединствене, и волели бисте да тако и остане. Током транзита Меркура у квадрату Нептуна, ствари ћете видети на другачији начин него иначе. Сутра желите да проведете дан сами, у свом миру, без икаквог натезања и наметања воље. Током Меркура у квадрату Нептуна, открићете да многи људи желе да живе као већина и да се уклопе, а ви сте неко ко живи по својим оправилима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas