Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СПРЕМИТЕ СЕ ЗА ПРЕОКРЕТ: Четири хороскопска знака којима ће ЈЕСЕН променити живот из корена

Погледајте о којим хороскопским знацима се ради

1695903614_shutterstock_1797941662.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Стигла нам је јесен, годишње доба које доноси промене за четири знака. Ево шта је записано у звездама за Овнове, Близанце, Ваге и Стрелчеве!

Ован

Звезде предвиђају да ће Овнови доживети изненадне промене у свом љубавном животу до краја јесени. Можда ће се заљубити у некога изненађујуће блиског или ће се ослободити терета из прошлих веза. Такође, на пословном плану Овнови ће приметити позитивне промене. Појавиће се нови изазови и прилике, а Овнови ће осетити налет самопоуздања, па ће искористити на најбољи могући начин.

Близанци

Близанцима астролози предвиђају промене у комуникацији и односима са ближњима. Могли бисте да откријете нове стране својих пријатеља или чланова породице које ће вам омогућити дубље и смисленије везе. Осим тога, Близанце очекују и промене везане за путовања. Можда ћете одлучити да посете неко егзотично место или да се упусте у авантуре, о којима раније нису ни размишљали.

Вага

Јесенске промене за Ваге односе се на њихову финанцијску ситуацију. Звезде сугеришу Вагама да ће пронаћи нове изворе прихода или ће пронаћи бољи начин за управљање својим новцем. Осим тога, у љубави би Ваге могле да донесу важне одлуке о својим везама, било да се ради о закључивању или покретању нечег новог.

Стрелац

За Стрелчеве ће јесенске промене бити повезане са њиховом каријером. Очекују их нови професионални изазови и прилике које ће им омогућити напредак. Можда ћете добити понуду за посао коју сте дуго чекали или ћете кренути у потпуно новом смеру. Такође, у приватним односима Стрелчеви ће открити нове димензије својих партнера, што ће им донети "дубље" разумевање.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas