Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта нам доноси страствена Венера у Шкорпији? Утицаће на свакога од нас

Венера остаје у знаку Шкорпије до 15. новембра

1667812342_shutterstock_430795531.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

То је Венера која плеше са Плутоном онако шкорпионски, заводљиво у тами, у сенци. Она је краљица ниских страсти и свако од нас ће је осетити на неки начин:

Ован

Вама доноси јак апетити за завођењем! Они који имају партнера доноси буђење нових страсти, а слободни могу да очекују велику страст са мистериозним, маркантним мушкарцем.

Бик

Транзит ове Венере у вама буди велику љубав и страст. Имаћете потребу, што вама није својствено, да јасно искажете ваше најтананије емоције.

Прочитајте још: Очекује нас ПУН МЕСЕЦ 8. новембра: Доноси нам непредвиђене и шокантне ствари, а једном знаку велике животне промене

Близанци

Лепу и проточну енергију вам доноси Венера у Шкорпији. Слободни ће пасти на удварање јако упорног мушкарца који већ дуже време покушава да вам се приближи.

Рак

Ако сте планирали трудноћу, сада је право време! Слободни ће начинити први корак према симпатији.

Лав

Немојте се кочити и ограничавати. Превише је љубави и страсти у вама. Ви је поклоните, а ко жели нека прихвати поклон.

Девица

Ви “отварате” очи и многе битне љубавне ствари излазе на површину.

Вага

На вама је да уживате и волите, а за све остало допустите Венери да обави уместо вас!

Шкорпија

Ваших пет минута је дошло! Плешите, заводите, излазите и сведочите чуду!

Стрелац

Ви који сте у тајним везана очекујте да се ствари из корена промене. Остали ће дубоко у себи уживати у својим личним емотивним дубинама.

Прочитајте још: РЕТРОГРАДНИ МАРС доноси много ТУРБУЛЕНЦИЈА: Једном знаку се НЕПРИЈАТЕЉ прикрада са леђа, а ево које очекује ВЕЛИКИ финансијски губитак

Јарац

Вас ће ова Венера разоружати и јасно ћете ви први рећи своја осећања.

Водолија

Тера вас да прецизирате осећања и тера вас да их кажете! Полако немојте се уплашити јаких емоција.

Рибе

Ви улазите у период прелепих љубавних дешавања! Сада је све али баш све могуће . Ви само замислите и десиће се!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas