Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта нам доноси владавина Девице: Месечни хороскоп до 21. септембра

Месечни хороскоп од 21. августа до 20. септембра 2023. године у владавини Девице!

1692804339_shutterstock_2057801117.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Како сезона Девице почиње 23. августа, осећаћете се повученије него иначе и можда ћете се затећи да мало пажљивије испитујете реакције оних око вас. Плави Месец у Рибама 30. августа биће посебно значајан покретач за вас док се бавите неким дубоким проблемима и питањима која су вам већ неко време привукла пажњу. Мораћете да донесете одлуку о томе како желите да поступите, а та одлука може захтевати од вас да се опростите од нечега или да раскинете са нечим што вам више не служи…

Бик

Отпустићете ствари које су вас спречиле да се осећате слободним да будете оно што јесте. Такође, осетићете потребу да прекинете нека пријатељства или да се решите несигурности које су вас блокирале да успоставите везе са другима. Ово је сјајно време да се вратите пројектима, хобијима или чак каријери која је узбудљивија и усклађенија.

Близанци

Ретроградни Меркур ће утицати на ваше расположење, мисаони процес и способност комуникације, али не нужно на лош начин! Ретроградни Меркур нас заправо може учинити интуитивнијим и присиљава нас да се ослањамо на сопствени унутрашњи компас уместо да тражимо спољну потврду. Могуће је да ћете морати да будете са чланом породице како бисте му/јој пружили емоционалну подршку на кратак временски период.

Рак

Приметићете како се ваше срце буди, па ћете на одређене ситуације гледати кроз призму саосећања. Само будите сигурни да проширите то саосећање на себе у том процесу! Немојте бити превише строги према себи, посебно ако су се појавили изазови. Не заборавите да подигнете своје самопоуздање и искористите га за бригу о себи, заложите се за себе и бирајте за себе само оно што је у складу са вама.

Лав

Поштовање достигнућа и борби је веома важно и храни наш ум и душу - будите свесни тога. Чак би вам се могле отворити и нове финансијске могућности, што ће значити да се ваш труд заиста исплатио. Пред вама је сјајан провод!

Девица

Користите сунчеву енергију да напуните своје батерије. Одвојите време да се усредсредите на своје страсти, поново се повежите са својим правим ја и прославите све што сте постигли. Како се Сунце креће у Девици, ваша владајућа планета Меркур улази у ретроградно стање. Ретроградни Меркур може да донесе конфузију, кашњења и погрешну комуникацију, међутим, то је такође моћно време за рад на себи – искористите то на најбољи начин.

Вага

Коначно бисте могли да закључите ситуацију која вас је мучила у претходном периоду, посебно ако је у питању љубавна веза. То значи да бисте могли да наставите да градите бољи однос са неким или да га прекинете. Мораћете да размислите о сопственим приоритетима и да унесете ред у своје мисли. Не плашите се промена, оне нас подстичу да растемо.

Шкорпија

Пошто је ово сезона великог налета ретроградне енергије, најбоље је не доносити велике одлуке које мењају живот. Наравно, немамо увек избор у вези са тим, али ако се осећате збуњено око тога како да поступите и имате могућност да сачекате, изаберите ту опцију. Ако сте имали љубавних проблема или недоумица, прва недеља септембра би могла да донесе потенцијал за решење.

Стрелац

Иако се не можемо увек ослонити на свет око себе, утеху можемо пронаћи у свом унутрашњем свету. Он је жив и богат мудрошћу, само треба да нађемо стрпљења и тишине да га саслушамо и мало боље упознамо. Наша интуиција се такође може изоштрити када је ретроградна енергија јака, тако да ако желите да боље искористите своју интуицију, ово је сјајан тренутак за рад на томе.

Јарац

Владавина Девице ће донети мир и стабилност у ваш живот, а ви ћете се осећати утемељено и сигурно. Ово је сјајно време за вођење дневника и размишљање о прошлости, јер вам лекције из ње могу користити у садашњости. Ако сте радили на креативном пројекту, његова реализација ће ускоро почети.

Водолија

Тишина је оно за чим жудите. Ово годишње доба је идеално да унесете мало мира и тишине у свој живот – одложите дружење које изазива немир и коначно посветите више времена себи. Могући су велики трошкови или може доћи до промена на радном месту које могу смањити ваше приходе. Алтернативно, неко ко вам дугује новац могао би га коначно вратити.

Рибе

Овај период ће посебан акценат ставити на односе у вашем животу - љубав, породицу или пријатељство. На неким ћете радити на побољшању, а на некима ћете схватити да им је дошао крај - и то ћете сасвим добро прихватити. Бићете пуни наде и оптимизма за боље прилике у свом животу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas