Oglas
· · Komentari: 0

Šta nam donosi vladavina Device: Mesečni horoskop do 21. septembra

Mesečni horoskop od 21. avgusta do 20. septembra 2023. godine u vladavini Device!

1692804339_shutterstock_2057801117.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Kako sezona Device počinje 23. avgusta, osećaćete se povučenije nego inače i možda ćete se zateći da malo pažljivije ispitujete reakcije onih oko vas. Plavi Mesec u Ribama 30. avgusta biće posebno značajan pokretač za vas dok se bavite nekim dubokim problemima i pitanjima koja su vam već neko vreme privukla pažnju. Moraćete da donesete odluku o tome kako želite da postupite, a ta odluka može zahtevati od vas da se oprostite od nečega ili da raskinete sa nečim što vam više ne služi…

Bik

Otpustićete stvari koje su vas sprečile da se osećate slobodnim da budete ono što jeste. Takođe, osetićete potrebu da prekinete neka prijateljstva ili da se rešite nesigurnosti koje su vas blokirale da uspostavite veze sa drugima. Ovo je sjajno vreme da se vratite projektima, hobijima ili čak karijeri koja je uzbudljivija i usklađenija.

Blizanci

Retrogradni Merkur će uticati na vaše raspoloženje, misaoni proces i sposobnost komunikacije, ali ne nužno na loš način! Retrogradni Merkur nas zapravo može učiniti intuitivnijim i prisiljava nas da se oslanjamo na sopstveni unutrašnji kompas umesto da tražimo spoljnu potvrdu. Moguće je da ćete morati da budete sa članom porodice kako biste mu/joj pružili emocionalnu podršku na kratak vremenski period.

Rak

Primetićete kako se vaše srce budi, pa ćete na određene situacije gledati kroz prizmu saosećanja. Samo budite sigurni da proširite to saosećanje na sebe u tom procesu! Nemojte biti previše strogi prema sebi, posebno ako su se pojavili izazovi. Ne zaboravite da podignete svoje samopouzdanje i iskoristite ga za brigu o sebi, založite se za sebe i birajte za sebe samo ono što je u skladu sa vama.

Lav

Poštovanje dostignuća i borbi je veoma važno i hrani naš um i dušu - budite svesni toga. Čak bi vam se mogle otvoriti i nove finansijske mogućnosti, što će značiti da se vaš trud zaista isplatio. Pred vama je sjajan provod!

Devica

Koristite sunčevu energiju da napunite svoje baterije. Odvojite vreme da se usredsredite na svoje strasti, ponovo se povežite sa svojim pravim ja i proslavite sve što ste postigli. Kako se Sunce kreće u Devici, vaša vladajuća planeta Merkur ulazi u retrogradno stanje. Retrogradni Merkur može da donese konfuziju, kašnjenja i pogrešnu komunikaciju, međutim, to je takođe moćno vreme za rad na sebi – iskoristite to na najbolji način.

Vaga

Konačno biste mogli da zaključite situaciju koja vas je mučila u prethodnom periodu, posebno ako je u pitanju ljubavna veza. To znači da biste mogli da nastavite da gradite bolji odnos sa nekim ili da ga prekinete. Moraćete da razmislite o sopstvenim prioritetima i da unesete red u svoje misli. Ne plašite se promena, one nas podstiču da rastemo.

Škorpija

Pošto je ovo sezona velikog naleta retrogradne energije, najbolje je ne donositi velike odluke koje menjaju život. Naravno, nemamo uvek izbor u vezi sa tim, ali ako se osećate zbunjeno oko toga kako da postupite i imate mogućnost da sačekate, izaberite tu opciju. Ako ste imali ljubavnih problema ili nedoumica, prva nedelja septembra bi mogla da donese potencijal za rešenje.

Strelac

Iako se ne možemo uvek osloniti na svet oko sebe, utehu možemo pronaći u svom unutrašnjem svetu. On je živ i bogat mudrošću, samo treba da nađemo strpljenja i tišine da ga saslušamo i malo bolje upoznamo. Naša intuicija se takođe može izoštriti kada je retrogradna energija jaka, tako da ako želite da bolje iskoristite svoju intuiciju, ovo je sjajan trenutak za rad na tome.

Jarac

Vladavina Device će doneti mir i stabilnost u vaš život, a vi ćete se osećati utemeljeno i sigurno. Ovo je sjajno vreme za vođenje dnevnika i razmišljanje o prošlosti, jer vam lekcije iz nje mogu koristiti u sadašnjosti. Ako ste radili na kreativnom projektu, njegova realizacija će uskoro početi.

Vodolija

Tišina je ono za čim žudite. Ovo godišnje doba je idealno da unesete malo mira i tišine u svoj život – odložite druženje koje izaziva nemir i konačno posvetite više vremena sebi. Mogući su veliki troškovi ili može doći do promena na radnom mestu koje mogu smanjiti vaše prihode. Alternativno, neko ko vam duguje novac mogao bi ga konačno vratiti.

Ribe

Ovaj period će poseban akcenat staviti na odnose u vašem životu - ljubav, porodicu ili prijateljstvo. Na nekim ćete raditi na poboljšanju, a na nekima ćete shvatiti da im je došao kraj - i to ćete sasvim dobro prihvatiti. Bićete puni nade i optimizma za bolje prilike u svom životu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas