Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Стиже нам МЛАД МЕСЕЦ У БЛИЗАНЦИМА 30. МАЈА: Пред многим знаковима је период СВАЂА, СУКОБА И ТАЈНИХ ЉУБАВИ

Пред нама је турбулентан период који ће се одразити на многе знакове

1653674056_duy-pham-Cecb0_8Hx-o-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Овај пун Месец може да донесе у партнерским односима сукобе и свађе. Меркур је у ретроградном ходу, а ту је и Сатурн! Биће љубоморе, неке старе “скривене” тајне сада излазе на површину. Млад Месец се дешава на 9. степену Стрелца што нам може дати велику енергију који је добро усмерити на посао, спорт, хоби… Како ће се млад Месец одразити на знакове хороскопа:

Ован

Многи Овнови сада могу донети одлуку о пресељењу. Меркур је ретрогадан још увек па поведите рачуна шта причате/ обећавате и шта потписујете.

Бик

Вама се промене могу десити на послу. Али без бриге ако се и десе биће позитивне.

Близанци

Вама ће се одразити у виду личног усавршавања. Такође сада све идеје везано за посао ће доживети вртоглави успех!

Рак

Тајна љубав је на помолу! Следи вам ментално повлачење дубоко у себе јер вам се млад Месец дешава у вашем 12. пољу.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: ЛАВОВИ уживају у животу, ВАГЕ у напетој ситуацији

Лав

Имаћете нове пословне понуде. Сасвим неочекивано упознајете особу која вам постаје веран пријатељ!

Девица

Одличне промене на послу! Дефинитивно напредујете и добијате повишицу! Срећно!

Вага

Вама следи страсно заљубљивање потпуно неочекивано!

Шкорпија

Све што је везано за новац, моћ, наследсто, сеxуалност у тим областима долази до великих промена!

Стрелац

Они који се баве било каквим јавним послом сада ће да доживе велики успех. Многе очекује напорннији период а како је Меркур ретро може доћи до погрешних речи како у приватном тако и у пословном свету.

Јарац

Сада ако желите потпуно нови правац који се тиче вашег здравља или свакодневног живота је право време.

Прочитајте још: СТИЖЕ МЛАД МЕСЕЦ У БЛИЗАНЦИМА! Ево који хороскопски знак очекује СУДБОНОСАН СУСРЕТ, а ко окреће нови лист

Водолија

Ако желите наглу промену, ви одиграјте игру на срећу било коју! Срећно!

Рибе

Промене које се односе да дом где живите или вашу земљу. Многе Рибе сада одлучују да се врате у домовину.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas