Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

STIŽE MLAD MESEC U BLIZANCIMA! Evo koji horoskopski znak očekuje SUDBONOSAN SUSRET, a ko okreće novi list

Mlad Mesec će ući u Blizance 30. maja

1653569286_pjimage---2022-05-26T144744.102.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Mladi Meseci su vreme za podmlađivanje i ispoljavanje. Ako imate nedostatak u svom životu, onda je ovo vreme kada ćete ga popuniti. Bilo da se radi o novom iskustvu, osobi ili predmetu, svaki mlad Meces od nas traže da napravimo prostor za početke.

Pročitajte svoj horoskop za mlad Mesec u Blizancima:

Ovan

Da biste sačuvali novčanik, možda ćete morati da pazite šta govorite tokom mladog Meseca u Blizancima. Retrogradni Merkur u Biku daje vam mnogo finansijskih tema za razmišljanje, naime šta možete, a šta ne možete priuštiti. Ovaj mlad Mesec je inspiracija da poboljšate način na koji se izražavate i osigurate da vaša samoprezentacija bude u skladu sa vašim vrednostima i preferencijama. Pokušajte da ne oštetite kućni budžet u tom procesu.

Bik

Gore je pogledati sebe i identifikovati minimalan ili nikakav lični rast, nego prepoznati da i dalje radite na postizanju svojih ciljeva. Za rast je potrebno vreme. Ponekad se to dešava naglo, a ponekad je potrebno orezivanje da bi stablo cvetalo. Pokažite sebi zahvalnost i uložite u neko "đubrivo" pod ovim mladim mesecom. Idealan period da se posvetite zdravoj ishrani.

Pročitajte još: POSLOVNI HOROSKOP ZA JUN: Najmoćniji mesec za FINANSIJE u godini, a evo kako će se odraziti na vaš znak

Blizanci

Postoji valjan razlog da se izdvoji malo vremena za meditaciju i vođenje dnevnika. Kada odvojite vreme da zastanete i povežete se sa svojom duhovnom mudrošću, ona će teći iz vašeg uma, kroz vaše ruke i u reči koje pišete. Ako ste se osećali posebno izgubljeno i potrebno vam je vođstvo, zauzimanje malog ličnog prostora može vam biti izuzetno korisno.

Rak

Kako sprečavate sebe u ličnom rastu? Retrogradni Merkur vam je pomogao da prepoznate gde treba da posvetite svoju energiju. Previše vremena i energije ste trošili na tuđe probleme, ponekad i sami delili svoje brige sa mnogim ljudima, ali sve vreme je to pogubno za vas. Uvidećete da je lakše jednostavno biti kada se oslobodite preteranog razmišljanja i verujete svom umu.

Lav

Tražite novi razlog da sanjate i da nečemu težite. Retrogradni Merkur vas navodi da razmišljate o svom nasleđu. Kako želite da utičete na svet? Kakvo nasleđe želite da ostavite? Kroz interakciju sa vašom zajednicom pod ovim mladim mesecom, naći ćete načine da ostavite svoj trag. Šta je tebi zaista bitno, Lave?

Pročitajte još: Kog datuma ste se venčali ili PLANIRATE VENČANJE? Ovo su najpovoljniji datumi za SREĆAN BRAK

Devica

Ukazala vam se nova prilika, razlog da osvežite svoje znanje. Planetarni raspored izgleda optimistično za vas, posebno zato što je Venera sada u Biku. Za vreme ovog mladog Meseca, obavezno odvojite vreme kada se obavezujete na nove obaveze, kako biste izanalizirali šta dobijate a šta gubite. Čak i aktivnosti koje smatrate zabavnim mogu uzeti danak.

Vaga

Vreme je da otvorite novu knjigu, Vage! Ako odvojite vreme da naučite novi koncept ili ideju, možda ćete otkriti da ima moć da vam pomogne da pustite ljubav unutra. Trenutno ste uhvaćeni u ciklus koji vas izaziva da postanete ranjiviji u vašim vezama. Čak i ako izgleda nepovezano, dobra knjiga ima potencijal da vam pokaže da niste sami u svojim iskustvima. Čitajte!

Škorpija

Koliko ste dobri u priznavanju kada niste u pravu? Ako ste stručnjak, onda super, ovaj Mlad Mesec će vam biti lak. Univerzum vam daje dar refleksije, tražeći od vas da premotate traku o vašim odnosima. Zamislite kako ste se izražavali u prošlosti, posebno kada ste bili tvrdoglaviji nego što je potrebno. Učenje da budete otvoreni i da nastupate sa razumnim pristupom može vas transformisati na bolje.

Pročitajte još: LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN: Bikovi zrače divnom energijom, a dva znaka očekuju LEPE PRILIKE

Strelac

Zvezde su vam naklonjene, posebno u oblasti odnosa. Ako ste se u poslednje vreme osećali posebno zauzetim, lako se moglo desiti da ste prošli pored ljubavi vašeg života, a da to niste primetili. Zamislite da ste sreli sudbinsku vezu u vašem lokalnom kafiću i sve što ste im rekli bilo je „izvinite me“ jer ste hteli da zgrabite neke salvete. Blagosloveno obećanje koje nudi univerzum je da će biti šta bude. Pod ovim mladim mesecom ostanite otvoreni i svet će nastaviti da vas iznenađuje.

Jarac

Pre nego što možete da sanjate, morate da stvarate. Možda zvuči kontraintuitivno, ali kroz nezgode i neuspele pokušaje pronalazimo nove načine da radimo stvari. Sada je sjajno vreme da ponovo zamislite život i preispitate kako izvršavate svoje kreativne projekte. Ovaj mlad Mesec vam pruža vreme da budete kreativni.

Vodolija

Provođenje vremena sa porodicom može vam pomoći da stvari posmatrate drugačije, da dobijee novu ideju ili prihvatite novi koncept. Odvojite vreme da posmatrate članove svoje porodice i kako oni rade u kući. Sa dovoljno vremena, biće lako ceniti ono što imate, a zatim stvarati umetnost sa tim. Pod ovim mladim mesecom, budite otvoreni i pokušajte da ne razmišljate previše o kreativnosti. Moguće je da previđate umetnost jer vam je postalo previše udobno - pokušajte da razmišljate na nov način!

Ribe

Imate srce puno osećanja, ali izgleda da oklevate da ih izrazite, kao da ne znate kako. Ribe, ovaj mlad Mesec naglašava potrebu da sredite svoje emocije kod kuće i sa porodicom. Možda je teško da ih artikulišete, ali pokušajte da ne dozvolite da to zaustavi vaš tok. Počevši od 3. juna, stvari će postati lakše i vaše misli će teći lakše.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas