Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Сутра је ПУН МЕСЕЦ који ће донети многе промене: Ево шта све треба да радите, а шта морате да избегавате

Како ће све пун Месец утицати на наше животе?

1655125575_pexels-brett-sayles-3910141.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Ружичасти пун Месец који нас очекује 14. јуна, догађа се када су божури у пуном цвету и сазревају јагоде. Месец ће овога пута бити видљив чак и голим оком. Биће велики, обиман, као магични медаљон.

Утицај пуног Месеца почеће 12. јуна. Узлет енергије, бура емоција, жеља да се нешто уради, да се негде потрчи и комуницира многе обузимају. Овај пун Месец ће подићи наше енергетске батерије на максимум.

Посебан утицај осетиће креативни људи и они који су дуго скривали своје таленте. Тако да ће бити примамљиво изнутра створити нешто другачије. Немојте игнорисати сигнале судбине, делујте! Сада је најповољнији период за необичне прилике и подухвате.

Прочитајте још: Идеална храна према хороскопском знаку: Ево које намирнице треба да избегавате, а које да појачате

Најважније је да не делујете исхитрено: скицирајте план (чак и ментални), анализирајте, запамтите сам тај осећај уздизања и жеље за стварањем, а затим га постепено оживите. Корак по корак, а не бесмислено. 14. јун је дан невероватних могућности, невероватних познанстава, који доноси успех и цветају резултате занимљивих идеја.

Узмите све своје идеје као велики пупољак божура. У почетку ће бити слабашна, али касније расте, јача и процвета. Све што сте некада планирали, уродиће плодом.

За жене је посебно важно да у овом периоду и до краја месеца појачају своју енергију и верују интуицији. Важно је спутавати бс, агресију и токсичне емоције. Уместо тога, прихватите нежност и мекоћу, попут цвета божура. Пробудите унутрашњу светлост у себи!

Да будете у хармонији и не доживите непотребан стрес, умете да направите јасан избор, предвидите будућност и анализирате кораке. Будите креативни, пробајте нешто ново, покажите се свету. Процветајте и раширите своје позитивне мисли и идеје.

Испуните себе позитивном енергијом и подсетите се зашто је важно да и даље верујете људима. Опростите себи за све што није успело. Ослободите се вишка терета. Само прихватите оно што се дешава, неке промене можда делују страшно, али временом су правио благослови.

Заобиђите људе који су под утицајем Месеца на такав начин да настоје да изазову сукоб, скандал или да вам украду енергију.

Шта треба да урадите 14. јуна за срећу и успех:

Добро је рано ујутро 14. јуна након буђења ментално поставити питање о некој важној ствари или идеји Месецу. Креирајте своју намеру, изложите идеју - данас свакако можете добити креативно и добро решење. Овог дана ће вам свакако пасти на памет супер мисао са најбољим решењем!

Прочитајте још: Ове хороскопске знакове је најлакше заволети: Љупки су и привржени

Овај пун Месец је добар ако постанете креативни, баците непотребне ствари и нагомилано смеће, направите план за даље акције, проведете време поред љубазних и искрених људи, обавите неке послове по кући или на послу, посветите се хобију, очистите дом, дивите се Месецу. Ово је добар дан да у дом унесете букет божура, једете јагоде, слушате музику и визуализујете.

А шта не треба радити за време пуног Месеца:

Током овог периода, повољно је одвојити се од лоших навика и увести нешто корисно у живот. Не купујте скупе ствари, не препуштајте се импулсима, не позајмљујте, не претварајте се у трачеве или манипулаторе, не бацајте отпад у природи, не радите ништа важно на дан пуног месеца састанак са партнерима, шишање и фарбање косе, отпуштање итд.)

Покушајте да дане пре пуног Месеца и сам дан проведете на начин који вам се заиста допада: довољно спавајте, смејте се, једите укусно и здраво, крећите се, удишите свеж ваздух, уживајте у омиљеним активностима и комуницирајте са позитивним људима, ухватите све интересантне мисли мрежом, приметите нове ствари око себе, уживајте у сваком тренутку, не запушите главу страхом и негативном енергијом, трошите енергију само на добро.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas