Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Тражите ВЕРНОГ партнера? Онда бирајте једног од ових ХОРОСКОПСКИХ знакова

По природи хороскопских знакова, неке особе су посвећеније својим партнерима више од других

1612399424_par.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Особине појединих хороскопских знакова откривају приврженост породичним вреностима и партнеру, пре свега кроз верност и поштовање. Ове особее уживају у времену проведеном са својим партнером и у њему ће тражити себе.

Астролози често саветују да хороскоп би некад требало консултовати приликом одабира животног партнера, јер сви ми желимо особу која је предана и којој можемо веровати. И док неке особе воле кокетирање са људима у околини, поједини хороскопски знаци су увек безрезервно верни својим партнерима. 

Прочитајте још: Чувени астролог Тања Вељковић каже: Вечерас почиње РЕПРОГРАМИРАЊЕ, пред нама је историјски тренутак

Ово су четири највернија хороскопска знака, која чврсто верују у идеју моногамије и негују дуге и стабилне везе.

Близанци

Близанци се не заљубљују лако, али када се то догоди, онда воле пуним срцем. Када су истински заљубе, забораве на остале особе и воле свог партнера страствено и предано.

Рак

Прочитајте још: НЕСВАКИДАШЊЕ ИСКУСТВО: Ноћ у "ЗАТВОРУ" за 42 евра! Ово је НАЈНЕПРИЈАТНИЈИ хостел на планети (ВИДЕО)

Особе рођене у овом знаку имају традиционална размишљања и траже сигурне и стабилне везе. Породица игра важну улогу у њиховим животима и више од свега желе место које могу звати својим домом.

Шкорпија

Прочитајте још: МАТЕМАТИЧАР је "израчунао" овогодишње немире још 2012. године, а ПРЕДВИЂА још СТРАШНИЈЕ ствари

Шкорпије су страствени и интензивни људи. Потребно им је неко време како би се отворили и показали другим људима своју осјећајну страну, али једном кад то учине, онда нема повратка.

Рибе

Особе рођене у овом знаку су осетљива и емоционална бића која не желе да буду у вези која није моногамна. Кад су заљубљени, улажу све у ту особу и више од свега желе сигурну и стабилну везу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas