Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АВАНТУРИСТИЧКИ

НЕСВАКИДАШЊЕ ИСКУСТВО: Ноћ у "ЗАТВОРУ" за 42 евра! Ово је НАЈНЕПРИЈАТНИЈИ хостел на планети (ВИДЕО)

"Соок Статион" први је хостел у Бангкоку на Тајланду са затворском тематиком.

1610811236_hostel-na-Tajlandu.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / ИБТимес УК
Oglas

Он се састоји од седам затворских ћелија и две самице без прозора у којима је могуће преспавати по цени од 42 еура по особи и ноћењу.

Прочитајте још: НАЈОПАСНИЈИ ВРТ НА СВЕТУ - биљке у њему могу вас убити (ФОТО/ВИДЕО)

За додатних 18 еура можете изнајмити пругасту затворску пиџаму и направити затворску фотографију за успомену.

"Собе" имају тек осам квадратних метара, а цео хостел је прилично таман, па изгледа као да се налазите у правом затвору.

Светла се гасе у свим собама у исто време, а уместо кључа добијате број ћелије у коју се можете сместити по доласку.

Поврх свега, овде нема хостелског особља које ће вас услужити, па све морате да радите сами, укључујући и поспремање кревета пре него што се ођавите из собе.

Прочитајте још: Ово је град који је проглашен НАЈБОЉИМ ЗА ЖИВОТ! А ови критеријуми су пресудили

Иза целе приче стоји брачни пар Ситичаи Чајворапруг и Пјанат Тикаванич којима је ово први хостелски и предузетнички излет.

- Мислили смо да ће људи доћи само једном, али имамо госте који се враћају. Гости или воле или мрзе ово место - признали су.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas