Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три хороскопска знака која ће блистати у ДЕЦЕМБРУ: Срећа ће бити на њиховој страни

Да ли сте међу овим срећницимна?

1701438473_Foto-shutterstock-horoskop1.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

На самом почетку смо последњег месеца 2023. године. Дошао је тренутак да сазнамо ко ће од нас имати среће пре доласка нове године.

Треба напоменути да ће 4. децембра Венера ући у неповољни знак Шкорпије. Меркур ће кренути ретроградно 13. И само ће Марс бити јак све ово време.

То значи да највећа срећа чека оне којима је црвена планета главни покровитељ, преноси Атма.

Ован

Ован ће имати јако добар крај године. Биће тешко доносити важне одлуке због слабог Меркура, али моћни Марс у Стрелцу то ће више него компензовати. Његова способност утицаја на друге људе вишеструко ће се повећати.

Морате да покажете своје лидерске квалитете и не будете обесхрабрени с разлогом или без њега.

Шкорпија

Шкорпије јако воле јаки Марс, али Меркур и Венера у слабом положају не утичу толико на њих. Ово ће бити врло важно време за представнике овог знака, јер ће моћи да схвате своје грешке из прошлости и сагледате их с филозофског стајалишта.

Децембар ће за Шкорпије бити време да стекну увид и пронађу срећу и унутрашњи склад.

Јарац

Утицај Марса на ове људе бит ће приближно исти и врло позитиван. У децембру ће представници ових знакова доживети снажан талас физичке енергије.

То значи да ће бити успешни у послу везаном уз физичку активност, као и у спорту. Такође у децембру Јарчеви моћи ће да превладају своје бољке. Најважнији савет астролога за све знакове Зодијака за децембар је да науче да држе своје планове у тајности.

Будите опрезни, јер откривање ваших планова може вам донети проблеме због појачане активности непријатеља и недобронамерних особа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas