Oglas
· · Komentari: 0

Tri horoskopska znaka koja će blistati u DECEMBRU: Sreća će biti na njihovoj strani

Da li ste među ovim srećnicimna?

1701438473_Foto-shutterstock-horoskop1.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Na samom početku smo poslednjeg meseca 2023. godine. Došao je trenutak da saznamo ko će od nas imati sreće pre dolaska nove godine.

Treba napomenuti da će 4. decembra Venera ući u nepovoljni znak Škorpije. Merkur će krenuti retrogradno 13. I samo će Mars biti jak sve ovo vreme.

To znači da najveća sreća čeka one kojima je crvena planeta glavni pokrovitelj, prenosi Atma.

Ovan

Ovan će imati jako dobar kraj godine. Biće teško donositi važne odluke zbog slabog Merkura, ali moćni Mars u Strelcu to će više nego kompenzovati. NJegova sposobnost uticaja na druge ljude višestruko će se povećati.

Morate da pokažete svoje liderske kvalitete i ne budete obeshrabreni s razlogom ili bez njega.

Škorpija

Škorpije jako vole jaki Mars, ali Merkur i Venera u slabom položaju ne utiču toliko na njih. Ovo će biti vrlo važno vreme za predstavnike ovog znaka, jer će moći da shvate svoje greške iz prošlosti i sagledate ih s filozofskog stajališta.

Decembar će za Škorpije biti vreme da steknu uvid i pronađu sreću i unutrašnji sklad.

Jarac

Uticaj Marsa na ove ljude bit će približno isti i vrlo pozitivan. U decembru će predstavnici ovih znakova doživeti snažan talas fizičke energije.

To znači da će biti uspešni u poslu vezanom uz fizičku aktivnost, kao i u sportu. Takođe u decembru Jarčevi moći će da prevladaju svoje boljke. Najvažniji savet astrologa za sve znakove Zodijaka za decembar je da nauče da drže svoje planove u tajnosti.

Budite oprezni, jer otkrivanje vaših planova može vam doneti probleme zbog pojačane aktivnosti neprijatelja i nedobronamernih osoba.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas