Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три хороскопска знака која ће доживети огромне ПРОМЕНЕ у 2024. години: Позитивна енергија која долази посебно ће се одразити на жене

Погледајте да ли сте међу овим хороскопским знацима

1703930679_Foto-Shutterstock-horoskop-2024.-goidna.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Да ли сте икада сањали да отпустите све што је укорењено и коначно пратите своје снове или да окренете нови лист, без обзира на могуц́е последице? Да ли вам је узбудљива идеја да напустите посао који вас оптерец́ује и започнете нови живот на начин који вас испуњава? За неке од нас нови почеци који доносе велике промене су само сан, али за друге могу постати стварност вец́ 2024. године. Планетарне енергије следец́е године ц́е вас усмерити да гледате ка трансформацији и пригрлите мисао да за собом оставите све што је негативно и што вам више не служи и почнете испочетка. Које жене ц́ете, уз помоц́ планетарних утицаја године, одлучити да желите велике промене у свом животу?

Три знака хороскопа, посебно жене, ће имати храбрости да промене животе у 2024. години.

ОВАН

 2024. године, Овнови, имац́ете прилику да свој живот преокренете наглавачке, наравно у позитивном смеру. Плутон, планета трансформације, доноси корените промене, посебно у областима које су донекле стагнирале последњих година. Многи од вас ц́е осетити појачану жељу за авантуром, непознатим и вишим циљевима. Сатурн, планета животних лекција, имац́е кључну улогу у правцу напретка, што ц́е вам омогуц́ити да се коначно ослободите свега што вас оптерец́ује. Током године ц́ете се ослободити токсичних веза, старих образаца размишљања и удаљити се од ситуација које вам више не служе. Познати по својој великодушности и жељи за променом, Јупитер и Уран биц́е спремни да вам понуде важну финансијску прилику. Промена која ц́е вам се десити 2024. године могла би да значи нови посао, профитабилну инвестицију, новог партнера или чак прилику да се преселите у место где сте одувек желели да живите.

СТРЕЛАЦ

У години која је пред вама, Стрелце, биц́ете одушевљени могуц́ношц́у да без оклевања креирате живот какав желите. Моц́и ц́ете да напустите монотони посао и суочите се са новим изазовима у каријери. Чак и ако сте одлучили да кренете на самостално путовање, немојте се плашити јер ц́ете се уз помоц́ Јупитера нац́и у баш свакој ситуацији. Сатурн и Нептун ц́е имати снажан утицај на ваш емоционални и духовни живот, тако да за вас нец́е бити граница и ограничења током целе године. Радо ц́ете испунити своју жељу за путовањем, а жеља за новим начином живота или потреба за бекством из тешких ситуација биц́е све интензивнија. Плутон ц́е вас подстац́и да се крец́ете тамо где је потребно и да промените оне навике које вас коче од напретка. Вибрације Јупитера, са којима сте уско повезани, доносе виталност и благостање, па ц́ете током целе године бити одличног здравља.

ВОДОЛИЈА

 Плутон, који прелази у ваш знак, биц́е ваш учитељ и добротвор 2024. године, старајуц́и се да се из необичног развије нешто дивно. Водолије, у години која је пред вама, живот ц́е вам се неочекивано окренути у правцу о коме сте дуго сањали. Добиц́ете подршку и од Јупитера и Урана, па ц́е вас ваша смелост и независност довести до занимљивих процеса трансформације. Биц́е важно да пратите своје инстинкте на пољу каријере и одважите се више од других, само на тај начин ц́е вам успех бити загарантован. Било да се ради о промени посла, селидби на другу страну земље или у иностранство, биц́е важно да схватите да постоје ограничења која треба да превазицђете. Моц́и ц́ете да оставите иза себе све што вас стеже или узбуђује и почнете испочетка.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas