Oglas
· · Komentari: 0

Tri horoskopska znaka koja će doživeti ogromne PROMENE u 2024. godini: Pozitivna energija koja dolazi posebno će se odraziti na žene

Pogledajte da li ste među ovim horoskopskim znacima

1703930679_Foto-Shutterstock-horoskop-2024.-goidna.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Da li ste ikada sanjali da otpustite sve što je ukorenjeno i konačno pratite svoje snove ili da okrenete novi list, bez obzira na moguće posledice? Da li vam je uzbudljiva ideja da napustite posao koji vas opterećuje i započnete novi život na način koji vas ispunjava? Za neke od nas novi počeci koji donose velike promene su samo san, ali za druge mogu postati stvarnost već 2024. godine. Planetarne energije sledeće godine će vas usmeriti da gledate ka transformaciji i prigrlite misao da za sobom ostavite sve što je negativno i što vam više ne služi i počnete ispočetka. Koje žene ćete, uz pomoć planetarnih uticaja godine, odlučiti da želite velike promene u svom životu?

Tri znaka horoskopa, posebno žene, će imati hrabrosti da promene živote u 2024. godini.

OVAN

 2024. godine, Ovnovi, imaćete priliku da svoj život preokrenete naglavačke, naravno u pozitivnom smeru. Pluton, planeta transformacije, donosi korenite promene, posebno u oblastima koje su donekle stagnirale poslednjih godina. Mnogi od vas će osetiti pojačanu želju za avanturom, nepoznatim i višim ciljevima. Saturn, planeta životnih lekcija, imaće ključnu ulogu u pravcu napretka, što će vam omogućiti da se konačno oslobodite svega što vas opterećuje. Tokom godine ćete se osloboditi toksičnih veza, starih obrazaca razmišljanja i udaljiti se od situacija koje vam više ne služe. Poznati po svojoj velikodušnosti i želji za promenom, Jupiter i Uran biće spremni da vam ponude važnu finansijsku priliku. Promena koja će vam se desiti 2024. godine mogla bi da znači novi posao, profitabilnu investiciju, novog partnera ili čak priliku da se preselite u mesto gde ste oduvek želeli da živite.

STRELAC

U godini koja je pred vama, Strelce, bićete oduševljeni mogućnošću da bez oklevanja kreirate život kakav želite. Moći ćete da napustite monotoni posao i suočite se sa novim izazovima u karijeri. Čak i ako ste odlučili da krenete na samostalno putovanje, nemojte se plašiti jer ćete se uz pomoć Jupitera naći u baš svakoj situaciji. Saturn i Neptun će imati snažan uticaj na vaš emocionalni i duhovni život, tako da za vas neće biti granica i ograničenja tokom cele godine. Rado ćete ispuniti svoju želju za putovanjem, a želja za novim načinom života ili potreba za bekstvom iz teških situacija biće sve intenzivnija. Pluton će vas podstaći da se krećete tamo gde je potrebno i da promenite one navike koje vas koče od napretka. Vibracije Jupitera, sa kojima ste usko povezani, donose vitalnost i blagostanje, pa ćete tokom cele godine biti odličnog zdravlja.

VODOLIJA

 Pluton, koji prelazi u vaš znak, biće vaš učitelj i dobrotvor 2024. godine, starajući se da se iz neobičnog razvije nešto divno. Vodolije, u godini koja je pred vama, život će vam se neočekivano okrenuti u pravcu o kome ste dugo sanjali. Dobićete podršku i od Jupitera i Urana, pa će vas vaša smelost i nezavisnost dovesti do zanimljivih procesa transformacije. Biće važno da pratite svoje instinkte na polju karijere i odvažite se više od drugih, samo na taj način će vam uspeh biti zagarantovan. Bilo da se radi o promeni posla, selidbi na drugu stranu zemlje ili u inostranstvo, biće važno da shvatite da postoje ograničenja koja treba da prevazicđete. Moći ćete da ostavite iza sebe sve što vas steže ili uzbuđuje i počnete ispočetka.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas