Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА СА НАЈЈАЧОМ ИНТУИЦИЈОМ: Њих ћете тешко преварити, БОЉЕ ДА ИМ ОДМАХ КАЖЕТЕ ИСТИНУ

Верује се да је јака интуиција израженија код неких хороскопских знакова више него код других.

1701946651_shutterstock_2266054659.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Издвојили смо три знака за које кажу да их никад не треба слагати, јер ћете се наћи у „небраном грожђу“ и врло вероватно осетити на својој кожи сву јачину вашег поступка.

Шкорпија

Шкорпије имају изражен осећај за готово све. Оне као да тачно знају шта ко мисли и за то је довољно да им се упути само један поглед. Све доживљавају дубоко и имају способност да препознају шта је следеће што долази.

Свесно преузимају ризик,баш због тога што имају осећај какав ће исход бити.

Шкорпије воле узбуђење и акцију, па из тог разлога некад не послушају свој добар осећај, а разлог је најчешће љубав.

Стрелац

Код Стрелчева је интуиција понекад тиха док не успоставе склад сами са собом.

Тада могу потпуно да се опусте и верују свом добром осећају и да раде на јакој интуицији.

Интуиција им је повезана са унутрашњим задовољством, па ако га не пронађу, интуиција можда неће бити довољно развијена да покаже опасност или праву ствар.

Стрелчеви су тако интуитивни да не треба ни да покушате да их слажетефото: Валериy-С/схуттерстоцк

Рибе

Рибе су људи снажног духа и визије и често им се дешава да сањају ствари које им указују на нешто, рецимо, на важан догађај који ће уследити.

Неке од тих ствари често се и обистине.

За Рибе је битан унутрашњи мир, као и задовољство, а оно прераста у интуицију која их води ка ономе шта предосећају. Мото им је „ја осећам“, што описује њихову способност и изражену интуицију.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas