Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три хороскопска знака са најјачом ИНТУИЦИЈОМ: Они на прву прочитају скривене намере других

Да ли сте међу њима?

1702393251_Foto-Shutterstock-horoskop-osobine-znaci.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Да ли сте знали, да ваша способност „читања“ људи, њихових мисли и намера, умногоме зависи од тога који сте знак у хороскопу?

Уколико вашим знаком влада Сатурн или Плутон, врло је вероватно да имате таленат да моментално и успешно процењујете карактере других.

Листа оваквих знакова је прилично кратка, а 3 знака Зодијака имају природну, односно урођену способност која им помаже да изаберу прави друштвени круг у животу.

Вага

Као ваздушни знак, Ваге настоје да увек имају равнотежу у свим областима живота. Људи рођени у овом знаку имају способност да одмах примете када се неко понаша сумњиво. Ваге имају свој „детектор лажи“ који им помаже да боље упознају особу.

Многи људи, управо због оваквих способности овог знака, Ваге сматрају идеалним судијама. Оне пажљиво и добро размисле пре него што некога пусте у свој живот. То их чини одличним при одабиру пријатеља и романтичних партнера.

Шкорпија

Шкорпија може брзо и лако продрети у суштину ваше личности и карактера, чак и онда када се трудите да га сакријете.

Овим знаком влада Плутон, што значи да су Шкорпије у стању да виде дубље, проналазећи одговарајуће значење у речима и поступцима људи који су им на „скенеру“. Њихова интуиција никада их није изневерила при одабиру пријатеља.

И у другом случају, када је особа повучена, скривена иза анксиозности или сумњи у сопствене вредности, Шкорпија је та која може увидети њихову светлу унутрашњу личност.

Из тог разлога, Шкорпија је знак који позитивно утиче на своје блиске пријатеље, помажуц́и им да остваре свој потенцијал.

Јарац

Овим знаком влада Сатурн, због чега Јарчеви лако упијају информације и откривају истински карактер особе. Имају изванредну способност да тачно знају шта други мисле од тренутка када се рукују са неким.

Ову вештину обилато примењују у свом професионалном животу. Такође, Јарчеви без проблема могу да препознају да ли неко има потенцијал на послу како не би губили време на обучавање одређене особе.

Окружују се брижним и добрим пријатељима, али и партнерима које воле. Када уоче да нека особа није она права, не плаше се да такву везу и прекину.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas