Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три знака којима ће СРЕЋА ЗАКУЦАТИ НА ВРАТА У АВГУСТУ: Имаће пуно разлога за славље

Астролози су издвојили три знака којима ће звезде у августу бити у потпуности наклоњене

1690877776_shutterstock_2271926297.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Астролози кажу да ће многима бити најважнији месец у овој години, док уједно у месечном хороскопу за август издвајају знаке којима ће све ићи од руке. Биће много позитивне енергије, разлога за славље и прилика за лични развој. Ево коме се, по хороскопу, смеши највећа срећа у августу 2023:

ОВАН

Одмах, на почетку овог месеца, осетићете налет позитивне енергије. Зрачићете самопоуздањем, због чега ћете бити спремни да се упустите у разноразне изазове. Ваше способности долазе до изражаја, а већ око 15. августа можете да очекујете велики напредак у каријери. Нове сарадње могу да вас наведу на пут у иностранство, а то ће вам донети занимљиве контакте и на приватној основи. Ово време треба да искористите за себе, лични напредак и задовољство. Љубавно поље није нарочито изражено, али неће вам ни фалити. Бићете толико усмерени на финансијску ситуацију, која у августу доживљава највећи процват.

ЛАВ

Мада сте навикли да будете у центру пажње, август је месец кад ни сами нећете моћи да поверујете какву популарност доживљавате. Самим тим, привлачићете велики број потенцијалних партнера. Отвара се могућност за нову романсу или јачање постојеће везе. Многи од вас ће се одлучити на виши корак - заједнички живот, венчање, принову... Лавови ће такође имати прилику да покажу своје таленте на радном месту, што може да резултира већим признањем, као и могућностима за развој каријере. Крајем месеца вас чека славље, као круна свих претходних успеха.

ВАГА

Август 2023. године за Ваге представља почетак нечег новог. Добићете прилику да изнова започнете поглавље којим сте у претходном периоду били незадовољни. Раст се у овом тренутку убрзава, а Ваге се подстичу да изађу из своје зоне комфора и отворе се непознатом. На вама је да коначно направите први корак ка промени коју сте толико дуго желели. Такође, ово ће бити месец романтике. Многе Ваге ће бити пожељне, а заузете могу да очекују низ лепих гестова или изненађења која се памте.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas