Oglas
· · Komentari: 0

Tri znaka kojima će SREĆA ZAKUCATI NA VRATA U AVGUSTU: Imaće puno razloga za slavlje

Astrolozi su izdvojili tri znaka kojima će zvezde u avgustu biti u potpunosti naklonjene

1690877776_shutterstock_2271926297.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Astrolozi kažu da će mnogima biti najvažniji mesec u ovoj godini, dok ujedno u mesečnom horoskopu za avgust izdvajaju znake kojima će sve ići od ruke. Biće mnogo pozitivne energije, razloga za slavlje i prilika za lični razvoj. Evo kome se, po horoskopu, smeši najveća sreća u avgustu 2023:

OVAN

Odmah, na početku ovog meseca, osetićete nalet pozitivne energije. Zračićete samopouzdanjem, zbog čega ćete biti spremni da se upustite u raznorazne izazove. Vaše sposobnosti dolaze do izražaja, a već oko 15. avgusta možete da očekujete veliki napredak u karijeri. Nove saradnje mogu da vas navedu na put u inostranstvo, a to će vam doneti zanimljive kontakte i na privatnoj osnovi. Ovo vreme treba da iskoristite za sebe, lični napredak i zadovoljstvo. LJubavno polje nije naročito izraženo, ali neće vam ni faliti. Bićete toliko usmereni na finansijsku situaciju, koja u avgustu doživljava najveći procvat.

LAV

Mada ste navikli da budete u centru pažnje, avgust je mesec kad ni sami nećete moći da poverujete kakvu popularnost doživljavate. Samim tim, privlačićete veliki broj potencijalnih partnera. Otvara se mogućnost za novu romansu ili jačanje postojeće veze. Mnogi od vas će se odlučiti na viši korak - zajednički život, venčanje, prinovu... Lavovi će takođe imati priliku da pokažu svoje talente na radnom mestu, što može da rezultira većim priznanjem, kao i mogućnostima za razvoj karijere. Krajem meseca vas čeka slavlje, kao kruna svih prethodnih uspeha.

VAGA

Avgust 2023. godine za Vage predstavlja početak nečeg novog. Dobićete priliku da iznova započnete poglavlje kojim ste u prethodnom periodu bili nezadovoljni. Rast se u ovom trenutku ubrzava, a Vage se podstiču da izađu iz svoje zone komfora i otvore se nepoznatom. Na vama je da konačno napravite prvi korak ka promeni koju ste toliko dugo želeli. Takođe, ovo će biti mesec romantike. Mnoge Vage će biti poželjne, a zauzete mogu da očekuju niz lepih gestova ili iznenađenja koja se pamte.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas