Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТУРСКИ ХОРОСКОП ЗА 2024. ГОДИНУ: Све припаднике Зодијака очекују велике промене и судбински обрти

Поогледајте шта вас очекује у 2024. години према мишљењу турских астролога

1702900673_horoskopp.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према источном календару, 2024. година ће бити Година Змаја.

Ован

Овај период обећава Овновима трку ка постигнућима, што није увек добро, јер јурњава за неколико циљева истовремено може довести до пропуштања свега. Потребно је посветити више пажње свом здрављу и избегавати екстремне спортове. Година 2024. је повољна за проширење породице. Такође је могуће стицање нових пријатеља или, обрнуто, прекид односа са старим.

Бик

За Бика, каријера се неће развијати брзо као што би желели, али је кључно не одустајати. Главни изазови на послу за Бика у 2024. години биће кашњења и потешкоће, док је прва половина године повољна за селидбу или куповину некретнина.

Близанци

Следећа година ће посебно успешна за Близанце. Погодна је за остваривање најлуђих снова, али ипак ће бити потребно уложити напор. Породица може бити извор тешкоћа у 2024. години, могуће је да ће им бити потребна помоћ.

Рак

Ракови ће имати тешку годину, са периодима нестабилности, мешања других људи и околности. Они Ракови који умеју да се носе са емоцијама пронаћи ће начин да реше све своје проблеме, зараде добар новац и направе пробој у каријери. Такође, следеће године могу добити новог члана породице.

Лавови

За Лава, долазна нова година ће бити посебно повољна за успостављање личног живота и пословних веза, као и проширење круга познанстава. Сви необезбеђени односи ће пропасти, а они са великим потенцијалом ће достићи нови ниво. Кључно је истрајати и дисциплина.

Девица

Девице ће морати пуно да раде у 2024. години, јер ће им се одговорности повећати. Треба да постану ефикасније и да науче да делегирају део свог посла другима. Такође би било пожељно да пажљиво прати своје здравље и правовремено да се посаветује с лекаром. Постоји висок ризик да се упусте у спорове и конфликте.

Ваге

Следећа година ће отворити нове перспективе за Ваге у области финансија. Односи с децом могу постати тешки, посебно с тинејџерима. Такође, за њих 2024. година обећава промене у љубавном животу - нова веза или брак. У другој половини године можемо очекивати финансијску подршку од партнера.

Шкорпија

Шкорпије ће морати да преиспитају своје вредности у 2024. години. Могу променити своје устаљене погледе на многе ствари које су раније доносиле задовољство, мораће признати своје недостатке. У првој половини године могу одлучити да промене посао, да похађају курсеве за преквалификацију, покрену нови пројекат, а такође да измире старе дугове.

Стрелац

Стрелчеви ће бити врло активни и предузимљиви наредне године. Постиће своје циљеве, остварити креативне идеје или кренути на путовање. У другој половини године се саветује Стрелчевима да посвете више пажње здрављу, могући су болови у леђима због претераног рада. У другој половини године постоје високе шансе за проширење породице.

Јарац

Јарчеви ће следеће године бити захваћени процесом зарађивања новца. Мораће брже да реагују на околности, а нове вештине и знање помоћи ће им у томе. Постоје шансе за решавање питања некретнина и проналажење инвеститора за бизнис, али треба пазити на сопствене инвестиције. Могуће је стицање нових пријатеља или истомишљеника.

Водолије

Водолијама ће бити тешко и искушења у послу и раду током 2024. године. Мораће пажљиво размислити о томе да ли вреди наставити посвећивати пажњу неперспективним пројектима. Такође, Водолијама ће бити потребно више пажње посветити здрављу и начину живота. Али постоје шансе за побољшање личног живота или промену занимања.

Рибе

У 2024. години ће Рибе променити све лоше навике - све што не доприноси развоју и напретку. Неки људи ће желети да све промене сами, други ће бити присиљени околностима. Наредна година може бити транзиција за њих ка новој фази живота. У првој половини године могу успешно побољшати своје финансијске послове, а у другој половини године можете повољно решити правне проблеме.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas