Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У петак је последњи СУПЕРМЕСЕЦ у години: На ова ЧЕТИРИ ЗНАКА ће посебно утицати

У петак, 29. септембра, небо ће обасјати пун Месец у Овну, доносећи налет нове енергије, узавреле страсти и амбицију

1695723915_shutterstock_1144262297.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Док сезона Ваге доноси одређену спорост у реакцијама, енергија Овна се односи на активно гурање својих циљева и амбиција. Под вођством Марса овај пун Месец поручује свима да се заузму за оно што желе, те да не буду претерано забринути за мишљење и ставове других.

Овај пун Месец ће бити такозвани Супермесец, односно биће већи и светлији од просека, а он се јавља три до четири пута у години. Ово је последњи Супермесец у текућој 2023. години и највише ће утицати на Овна, Рака, Вагу и Јарца.

Ован

У надолазећем периоду ваши односи биће ваш главни приоритет, али не заборавите да део пажње усмерите и на себе. Одвојите мало времена за себе, сви други могу да чекају! Посветите се дуго жељеном циљу или остварењу неког сна - сада има добре шансе да се реализује, посебно јер сте напуњени добром енергијом и амбицијом. Покажите свету да сте спремни за победе. Стисните зубе и прекините токсичне везе у свом животу или нађите начин да будете дипломата и решите конфликте са њима без краха односа.

Рак

Победа је близу, Ракови и моћ је у вашим рукама! Овај пун Месец могао би да означи кулминацију неких догађаја или велику прекретницу у вашим животима, посебно на пољу каријере или приватног бизниса, Могуће да је на помолу нова, боља пословна понуда или велика повишица. Не штедите себе у наредном периоду, преузмите вођство и иницијативу на послу и сваки труд ће вам се исплатити.

Вага

Ваге ће током периода пуног Месеца бити фокусирани на своја партнерства и романтичне односе. Морате да пронађете равнотежу између ваших односа и сопствене добробити. Немојте дозволити да себе стављате на последње место, а ако је тако време је да то промените већ данас! Такође, очекујте драматилне промене на љубавном плану или уколико имате посао у коме сте један од партнера. Догађаји који ће уследити ће вас или зближити или раздвојити, а свакако се спремите за трзавице. Ако сте у стабилној вези, могло би да дође чак и до веридбе, брака или заједничког живота. Ако сте слободни, постоји могућност да анализирате тренутне удвараче и размислите о томе ко од њих има потенцијал за озбиљну везу.

Јарац

Ова мена највише ће утицати на ваш породични и живот у кући, тако да би у том аспекту требало и да очекујете промене. Дакле, ово је период резервисан за неке промене у вези некретнина, куће или породичних односа. Могуће је да ћете се преселити, или да ће вам неко доћи у госте или ћете се бацити на реновирање. Важно је и да ако се појави неки проблем у вези са вашим родитељима или ужом породицом, одмах реагујете и покушате то да решите. Такође, поведите ових дана рачуна о томе како изражавате своје емоције -лако бисте могли да започнете неке конфликте.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas