Oglas
· · Komentari: 0

U petak je poslednji SUPERMESEC u godini: Na ova ČETIRI ZNAKA će posebno uticati

U petak, 29. septembra, nebo će obasjati pun Mesec u Ovnu, donoseći nalet nove energije, uzavrele strasti i ambiciju

1695723915_shutterstock_1144262297.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Dok sezona Vage donosi određenu sporost u reakcijama, energija Ovna se odnosi na aktivno guranje svojih ciljeva i ambicija. Pod vođstvom Marsa ovaj pun Mesec poručuje svima da se zauzmu za ono što žele, te da ne budu preterano zabrinuti za mišljenje i stavove drugih.

Ovaj pun Mesec će biti takozvani Supermesec, odnosno biće veći i svetliji od proseka, a on se javlja tri do četiri puta u godini. Ovo je poslednji Supermesec u tekućoj 2023. godini i najviše će uticati na Ovna, Raka, Vagu i Jarca.

Ovan

U nadolazećem periodu vaši odnosi biće vaš glavni prioritet, ali ne zaboravite da deo pažnje usmerite i na sebe. Odvojite malo vremena za sebe, svi drugi mogu da čekaju! Posvetite se dugo željenom cilju ili ostvarenju nekog sna - sada ima dobre šanse da se realizuje, posebno jer ste napunjeni dobrom energijom i ambicijom. Pokažite svetu da ste spremni za pobede. Stisnite zube i prekinite toksične veze u svom životu ili nađite način da budete diplomata i rešite konflikte sa njima bez kraha odnosa.

Rak

Pobeda je blizu, Rakovi i moć je u vašim rukama! Ovaj pun Mesec mogao bi da označi kulminaciju nekih događaja ili veliku prekretnicu u vašim životima, posebno na polju karijere ili privatnog biznisa, Moguće da je na pomolu nova, bolja poslovna ponuda ili velika povišica. Ne štedite sebe u narednom periodu, preuzmite vođstvo i inicijativu na poslu i svaki trud će vam se isplatiti.

Vaga

Vage će tokom perioda punog Meseca biti fokusirani na svoja partnerstva i romantične odnose. Morate da pronađete ravnotežu između vaših odnosa i sopstvene dobrobiti. Nemojte dozvoliti da sebe stavljate na poslednje mesto, a ako je tako vreme je da to promenite već danas! Takođe, očekujte dramatilne promene na ljubavnom planu ili ukoliko imate posao u kome ste jedan od partnera. Događaji koji će uslediti će vas ili zbližiti ili razdvojiti, a svakako se spremite za trzavice. Ako ste u stabilnoj vezi, moglo bi da dođe čak i do veridbe, braka ili zajedničkog života. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da analizirate trenutne udvarače i razmislite o tome ko od njih ima potencijal za ozbiljnu vezu.

Jarac

Ova mena najviše će uticati na vaš porodični i život u kući, tako da bi u tom aspektu trebalo i da očekujete promene. Dakle, ovo je period rezervisan za neke promene u vezi nekretnina, kuće ili porodičnih odnosa. Moguće je da ćete se preseliti, ili da će vam neko doći u goste ili ćete se baciti na renoviranje. Važno je i da ako se pojavi neki problem u vezi sa vašim roditeljima ili užom porodicom, odmah reagujete i pokušate to da rešite. Takođe, povedite ovih dana računa o tome kako izražavate svoje emocije -lako biste mogli da započnete neke konflikte.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas