Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ускоро почиње последњи РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР у години: Ево на која четири хороскопска знака ће највише утицати

Четири хороскопска знака која ће се наћи на највећем удару

1701698923_Foto-Shutterstock-Merkur.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Последњи ретроградни Меркур ове године некима ће донети само невоље. Четири знака ће се наћи на највећем удару.

Од 13. децембра 2023. до 1. јануара 2024. Меркур, планета комуникације, последњи пут у години кретаће се ретроградно. Овај ретроградни Меркур највише ће утицати на Јарца, Вагу, Овна и Рака.

Генерално се мисли да ретроградно кретање означава негативне призвуке, према астрологији. То може довести до свега - астролози верују да то може да резултира променама у пријатељствима или размирицама, погрешном комуникацијом и општим неспоразумима, напетошћу и главобољама, те неизвесности око посла и личних пројеката.

Последњи ретроградни Меркур 2023. мало је другачији од претходна два, због чињенице да се креће из Јарца у Стрелца уназад. Подстаћи ће велике мисли и побудити жељу да зарадите признање и постигнете ствари које сте одувек желели. Но, с друге стране тераће вас да поклекнете, чини вас немирним, ствара кашњења и кочи. То је помало осећај који иде против срца, што значи да ћете морати да померате границе како бисте прешли та ограничења. Немојте паничити, прихватите промену.

Наглашавање потенцијалних проблема на крају неће ништа променити па избегавајте драматизирање. Одржавање смирености не само да ће помоћи с општим изгледима, већ ће такође осигурати да будете у далеко бољој позицији да се носите са свим неочекиваним променама током овог времена.

Порадите на комуникацији

С обзиром на то да планету Меркур управља комуникацијом у сваком облику, било да се ради о писању или говору, потрудите се да посветите више пажње ономе што то укључује, од ствари попут преговора и послова до планова путовања и слања порука.

Чувајте се великих разговора

Меркур би могао да донесе неспоразуме па размислите о томе да "притиснете паузу" у свим већим разговорима који ће имати дугорочан утицај на вас. Где год је то могуће, најбоље је сачувати велике разговоре за време кад се Меркур врати у нормалу јер ће вас то вероватно поштедети неких проблема.

Будите флексибилнији

Дајте себи допуштење да ствари не иду како сте планирали. Паметно је имати резервне планове и узети у обзир све неспоразуме.

Осврните се

Ретроградни Меркур такође представља прикладно време да се осврнете и размислите о томе у шта улажете своје време и енергију. Можда сте заокупљени послом који вам одузима време за породицу или можда занемарујете омиљени хоби - равнотежа је важна у сваком тренутку, не само током овог периода.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas