Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УЗДРЖИТЕ СЕ ОД ПРЕТЕРИВАЊА: Астро савет за уторак, 13. фебруар 2024.

Астролог Марина Јунгић Милошевић даје астро савет за уторак, 13. фебруар 2024.

1707815755_ec5c3f79bee20af5b99789973d35e6519d230602.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

После две године, Марс, планета акције, сексуалности, повреда и сукоба, 13. фебруара ушао је у знак Водолије. И то не би било ништа необично, јер се то дешава сваке друге године, колико је овој планети потребно да обиђе зодијачки круг (осим када је у ретроградном ходу). Међутим, први пут у животу свакога од нас, Марс прави конјункцију (спој) са Плутоном, симболом моћи и великог новца, који је после 225 година ушао у Водолију. Овај аспект највише ће осетити знаци који су под утицајем ових планета - Овнови, Шкорпије и Јарчеви, првенствено рођени у првој декади ових знакова.

Спој Марса и Плутона, данас, под утицајем моћног Јупитера (експанзија) из Бика (финансије, хедонизам), говори о претеривању у свему, нарочито у трошењу новца, као и у прецењивању сопствених могућности и погрешној процени људи и ситуација. Подстиче насилничко понашање (нарочито мушкараца према женама), екстремне идеологије и верски фанатизам. Симболизује и мутне послове, губитке судских процеса, одузимање робе на царини, сукоб са полицијом. Доноси и проблеме са новчаним трансакцијама и губитке на коцки. Опасне ситуације у саобраћају, нарочито авионском. На здравственом плану, доноси проблеме са јетром, вирусне инфекције, малокрвност, повреде чланка, потрес мозга.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas