Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАРС

ТАЧНО У ПОНОЋ! МАРС креће ретроградно у ОВНУ и више НИШТА неће бити ИСТО: Очекујте СПЕКТАКЛ!

Ове ноћи Марс креће ретроградним ходом у знаку Овна. Где је Ован - ту је и забава. Где је Марс ту је и агресија, експлозија, бес.

1599647512_1599640238_aries.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Септембар је месец у којем ће се срести сва ограничења које је донела ова година и уједно експлозија незадовољства због тога. То ће се догодити ноћас, од поноћи. Тачније од вечерас више ништа неће бити исто.

Читава година је донела неочекивано, па ни септембар није другачији. У септембар смо ушли под опозицијом Венере из Рака са ретроградним Сатурном из Јарца и квадратом са Марсом и из Овна. Звучи компликовано, а то и јесте.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Септембар је месец понављања кармичких лекција везаних за оно што вам је најважније. Дакле, читав септембар поставља питања да ли сте научили лекције из лоших искустава у вези љубави, породице, пословне и материјалне стабилности?

Сви који нису научили лекцију поновиће је.

 

Сви који нису научили лекцију биће стављени на тест и стално ће им се јављати бивше љубави, проблеми са децом и родитељима, лоши односи на послу, опаснсот да изгубе радно место. Од вечерас је на испиту ваша способност да се изборите са проблемима. Ваше жеље и реална ситуација неће бити у савршеном складу. Марс жели напред, а Сатур не дозвољава. Марс греје и Сатурн хлади. Марс пробија зидове, а Сатурн поставља нове.

Рацио нам ради добро, али га многи не слушају!

Септембар је и месец преговарања, договарања и потписивања уговора, послова, љубавних односа.

Рацио нам ради добро, али осим сагледавања ствари околности ће бити лоше. Ко широм не отвори очи наћиће се у магли и неће наћи излаз. Успеће само они који стрпљиво иду ка циљу. Они који лутају неће.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Нервозни смирите се
Нервоза ће експлодирати, људи ће рећи оно што су потискивали, бес ће довести до сукоба и расплета.
Марс је планете воље и није добро када се креће уназад...

Вечерас Марс креће ретроградним ходом у знаку Овна. Марс је планета воље, акције и агресије и није добро када се креће уназад. Када се то догоди агресија је још јача, бес је још бешњи. Сваки потез који повучемо биће изведен у погрешном тренутку и на погрешан начин. Не да нећемо покренути ситуацију него ћемо се још више удаљити од циља. Ко не савлада нагон и не обузда страсти урадиће погрешну ствар у погрешном тренутку и кајаће се на тенане.

Олакшање стиже после 17. септембра...

Олакшање неће стићи до следеће недеље. Тек 17. септембра млади Месец у знаку Девице донеће прилику за пословне почетке. Тада ће сви нешто очекивати, али ништа неће ићи лако. Сви који су се нечем надали неће то добити "на тањиру".

Прочитајте још: ЛИНКОЛН је три пута видео ВАНЗЕМАЉЦЕ, а ЗНАО је да ће бити УБИЈЕН

Сунце 22. септембра улази у знак Ваге и донеће јесен, а 29. септембра Сатурн креће директним ходом у знаку Јарца. Тада ће полако почети да се одмотава клупко, али то се неће догодити брзо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ И ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas