Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Велики догађаји на небу у размаку од 15 дана: Шта нам доносе ПОМРАЧЕЊА СУНЦА И МЕСЕЦА у октобру - време је за промене и "чишћење" емоција

У области астрологије, небеска помрачења имају јединствен значај, а ове године, у октобру, догодиће се два помрачења - размак између њих ће бити само 15 дана.

1695553438_shutterstock_2191948135.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Верује се да ови космички догађаји, било да је помрачење Месеца или Сунца, утичу на појединце свих знакова зодијака.

Прво помрачење, помрачење Сунца догодиц́е се у суботу, 14. октобра. Само 15 дана касније, 29. октобра, последње помрачење у години, помрачење Месеца, красиц́е небо, пише Асто Саге.

Шта доноси помрачење Сунца?

Помрачење Сунца 2023. познато као Ватрени прстен, представљац́е сунце које личи на прстен, јер ц́е око 91% њега бити заклоњено Месецом.

Помрачења Сунца се дешавају када Месец прође између Земље и Сунца, бацајуц́и сенку на Земљу. У индијској астрологији, помрачење Сунца се сматра моц́ним временом за духовно размишљање и чишц́ење. Штавише, верује се да се током помрачења Сунца, негативне енергије привремено распршују, што га чини повољним периодом за медитацију. У личним хороскопима, помрачење Сунца може значити трансформативне животне догађаје или почетак нових поглавља.

Значење помрачења Месеца

Помрачења Месеца настају када Земља прође између Сунца и Месеца, узрокујуц́и да Земљина сенка пада на површину Месеца. Оваква помрачења су тренуци емоционалне и психолошке рефлексије. Штавише, верује се да потиснуте емоције и нерешени проблеми могу испливати на површину током овог времена, пружајуц́и прилику за исцељење и отпуштање. Слично помрачењима Сунца, помрачења Месеца су такође значајна за духовне праксе. Из астролошке перспективе, помрачења Месеца могу утицати на личне односе, често откривајуц́и скривене тензије или доводец́и до промена у партнерствима, пише Астро Саге.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas