· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ ГОДИШЊИ ХОРОСКОП за 2023. годину: Ракови имају велику могућност за ПОТОМСТВО, многе Ваге улазе у БРАК, а један знак очекују непријатни догађаји

Погледајте шта вам звезде доносе 2023. године

1670769536_Foto-Shutterstock-horoskop1.jpg
Фото: Схуттерсток

Ован

Сам почетак године захтева од вас да се суздржите од доношења битних одлука јер су Марс и Меркур ретроградни до 18. јануара. После овог датума долази одлично време за вас, за готово све ствари, јер јер је Јупитер у вашем знаку од 20. децембра 2022. до 16. маја 2023. године. Очекује вас успех али уз напор јеr је ту Сатурн, а он тражи ред, рад и дисциплину. Ако поступите по његовим правилима загарантовано вам следи успех! Од марта до јуна је период када ће падати маске и тада ћете увидети права лица људи, поготово када је посао у питању. Не треба да вас плаши, само укључите све радаре и добро размислите са киме делите информације. Поље финансија, тј. новца ће бити угрожено од 20. априла до средине маја па у том периоду поведите рачуна око трошења новца и не улазите у позајмице или кредите. Од јуна па све јануара 2025. године отварају вам се феноменалне шансе за каријеру. Тада или улазите у нови бизнис или на постојећем решавате све проблеме у комуникацији и у односима и отвара вам се потпуно нови пут! Наравано, све то надгледа Сатурн па је ред, рад и дисциплина неопходна, као што је наведено на почетку текста. У пољу љубави се отварају лепе могућности за слободне али и за заузете. Заузети ће имати напредак у односу, у смислу лепих договора који ће временом вашу везу подићи на виши ниво. Слободни нека се припреме да у периоду од краја јануара до марта, тада су Јупитер и Венера у коњукцији, заиста упознају сродну душу која у њихов живот уноси радост и срећу. Такође, у овом периоду вам срећа куца на врата па ћете се генерално осећати срећно и испуњено! Здравље је добро једино су угрожени зглобови па обратите пажњу на њих.

Бик

Доста боља година за вас од претходне две. Ипак морате бити припремљени на промене јер вас Уран још није напустио. Пошто ви никако не волите промене сада је време да покушате да их заволите јер ћете једино тако напредовати у сваком сегменту живота. Сатурн излази у марту из васег поља каријере тако да ћете одахнути И моћи много лакше да правите свој пословни пут. Можете да очекујете награду за ваш труд и залагање. Од маја када Јупитер уђе у Бика па све 25.5 2024. отварају вам се врата среће и успеха на готово свим пољима. Искорисите овај не мали временски период да пронађете ваш пут у каријери, мењајте послове, позиције јер сте сада у могућности Јупитер вас штити, расправите све проблеме у породици, са пријатељима. Заиста је тада срећа на вашој старни и немате се чега плашити. Од априла до маја Меркур је ретроградан па се једино тада припазите од бурних реакција, погресних тумачења као и доношења великих, крупних одлука. Месечеви чворови мењају правац од 17. јула до јануара 2025. године. Овај период вам може донети мало стреса али ако загрлите промене, наступајуће промене у пољу посла, љубави, пријатељства ће вам отворити очи и ви ћете тада тачно знати какав је ко, које су ваше грешке, и како да се поставите у будућности за све важне промене. Када су односи у питању, заузети ће имати турбуленције у браку или вези, а слободни ће имати прилику од фебруара до марта да свој зивот промене из корена са новим партнером. Када је здравље у питању само они Бикови који имају хроничне болести нека посебно обрате пазњу.

Близанци

Изазовна година за вас. Кренимо редом: Сатурн улази у ваше поље посла 7. марта и остаје до фебруара 2026. Припремите се на догађаје који неће бити пријатни и на које ви ама бас никако не можете да утичете. Али зато период од 20. фебруара па до 8. марта вам доноси безброј феноменалних могуцности на сви пољима. Вас брзи ум ће то осетити и ви ћете искористити сваки делић микро секунде да ствари тј. промене раде за вас! Ви имате ту способност и у том периоду се дешавају ствари које мењају ваш животни ток! Затим Јупитер улази у Бика и период од средине маја па до караја маја 2024. је ваше време. Тада пуном снагом напред радите, трудите се и стижу вам невеоравтне заслуге и признања. Пошто ћете ове године висе бити окренути послу у пољу љубави нема великих промена. Заузети остају са пертнером, а слободнима је савет да нађу време за излазак и забаву јер ће једино тако упознати партнера. Појединим Близнацима стоји и љубав преко посла тј. преко колеге, али за то је потребно да се мало померите од посла и да дате себи прилику да се окренете љубави. Здравље је добро, остељивост плућа И синуса током целе године.

Рак

Ви сте радили на себи у прошлој години и сада вам следе награде. У мају 2023. Јупитер вам доноси успех И срећу на послу, напредак у каријери, али љубав за Ракове који су слободни. Посебан период за каријеру је од 23. марта до јуна 2023. године када Плутон уђе у Водолију. Запамтите овај период и нагло крените напред јер ћете поред звезда имати и помоћ пријатеља као и утицајних људи. Одличан и јак период за вас. Тада потрошите све ваше жеље јер сте у могућности! У пољу љубави се дешавају лепе ставри па ће многи Ракови ући у брак и остати трудни. Слободни сада плене и заводе и упознају особу са којом остају дуго у вези. То је однос који ће да одолева свим немирима у универзуму. Такође мења вам се љубавни живот из корена наравно набоље. Здрваље: ако сте одлагали неку хируску интервенцију о овој години је урадите.

Лав

Можда једна од најбољих година за вас! Каријера је нешто што ће обележити ову годину. После скоро две године Сатурн вас напушта и ви сада дишете пуним плућима. Јупитер планета среће сада преузима кормило. На вама је да кренете у акцију јер се сада снови остварују. Од краја фебруара до 10. марта коњукција Јупитера и Венере вам доноси невероватне шансе на готово свим пољима. Крај априла и маја вам доноси ретроградног Меркура па поведите рачуна у комуникацији али са друге стране очекујте помоћ великих и јаких моћних утицајних људи. Тада у пословном свету остварујете све оно што сте сањали и пижељкивали цео зивот. Затим Плутон се враћа у Водолију од краја марта до 10. јуна и тада опет имате шансе за јаке и утицајне људе које подржавају ваш пут у каријери или у вашем бизнис плану. Љубав у овој години зависи од вас, шаролика је. Ако сте у вези или браку постоји могућност да се разиђете са партнером услед велике свађе. Поведите рачуна на речи које изговарате. Изазован период је од јуна 2023. па све до скоро краја 2024. године. Месечеви чворови пролазе кроз Овна и Вагу и доносе вам турбуленцију у љубавним односима. Слободни Лавови це имати пролазне аватуре, неће се дуго задржавати на месту јер је ваша енергија усмерена на каријеру.

Девица

Поприлично изазовна година пред вама. Бице боља по вас ако се ослоните само и искључиво на себе и ако будете имали висе слуха за партера. Сатурн је напустио васе поље посла али се сада преселио у поље љубави. Од марта 2023. па све до фебруара 2026. Сатурн је у пољу љубави. Озбиљно поведите рачуна поготово у комуникацији када је ретроградан Меркур од 20. априла до 15. маја јер се може десити да дође до пуцања дугих веза као и до развода за Девице које су у браку. У другој половини године мозете да очекујете донекле бољу енергију. Немојте у 2023. мењати посао, доносити нагле одлуке и немојте ствари ресавати преко ноћи. Бицете напети, већину ствари цете решавати из три покушаја а понекад и четири и све ће вам то црпети енергију. Онда ћете лично незадовојство уносити у кућу, на партнера, на породицу и долази до озбиљних свађа И разлаза. Ове године се ослоните искључиво на своју памет и на самога себе. Постоји могућност да у емотивној вези будете преварени, ово се посебно односи на малде везе које не трају дуже од годину дана. Плутон це ући у Водолију 23. марта и остаје до јуна 2023. и тада су могуће позитивне промене на послу. Савет је да ако сте у браку или дугој вези дате све од себе да та веза опстане, ако сте слободни у току лета улазите у кармичке везе. Карма је терет који носимо док не сазримо и тада је одбацујемо. Здравље је стабилно током целе године.

Вага

Јупитер И Венера су у лепом аспекту од 25. фебруара до 8. марта. У том периоду можете да очекујете лепа дешавања у породици, а поготово у партнерским односима. Меркур ће бити ретроградан у априлу и мају 2023. и тада ако имате уштеђен новац немојте га улагати у некретнине или земљиште или бизнис јер це бити погрешан потез. Када Јупитер уђе у Бика 17. маја и остаје све до 25.5.2024. године тада вам следи јако леп период у животу. Тада це финансије кренути вртоглаво на горе као и каријера, али ће ипак бити малих кочница јер је Сатурн у вашем пољу посла па цете ипак морати да радите мало више да би додтано учврстили вашу позицију. Месечеви чворови прелазе на осу Ован - Вага од јуна 2023. до јануара 2025. године и тада се покрећу промене у партнерским односима али у свакодневном животу и у пословном. Прва ствар је да не доносите посао кући јер партнер неће имати пуно разумевања и може се само окренути И отици! Затим вам се јављају особе из прошлости (Венера је ретро од 23. августа 4. септембра) од вас зависи да ли их пуштате у живот или не. Некада су вас јако повредиле. Размислите да ли вреди пружити им другу шансу. Од поцетка 2023. до лета велика већина Вага проналази љубав свог живота и велика већина улази у брачне воде. Оно што може пореметити мир је ретро Венера која на лето враћа особе из прошлости. Здравље: напета нервна остељивост.

Шкорпија

Лепа година пред вама. Можда ће сам почетак године бити мало, али само мало напоран али од марта ствари радите са лакоћом. Љубав је наглашена током целе године. Они који су вези могу се разићи, али само због ваше љубоморе, али ни тада не брините јер већ на јесен улазите у нову лепу везу. Слободне Шкорпије ће током целе године имати прилика и прилика да уђу у везу са квалитетним особама. Када Јупитер уђе у Бика 16. маја 2023. остаје до 25. маја 2024. године тада очекујте успех на свим пољима поготово у љубави и послу! Ако очекујете неко наслеђе и ту имате повољне аспекте, такође се односи и на стампено питање. За овај леп успех је задужен однос Јупитера и Урана. Стоји вам промена посла и то не било какава промена већ добијате посао из снова, а поред тога радићете додатни посао који ће вам донети вртоглаву зараду - посебно ако је везан за рад преко интернета. Здравље вам је одлично.

Стрелац

Годину пред вама боји на неки начин Сатурн. Бице кочница и у породици и дому као и у партнерским односима. Највише ће се односити на дом и ту може доћи до сукоба са фамилијом и рођацима. Али ви покушајте да умирите правдољубивог Стрелца јер ћете једино тако смирити напетост и панику коју ћете осећати. Готово цела година вам доноси збрку у комуникацији јер ће Меркур код вас бити четири пута ретроградан. Први пут 29.12.2023 -18.1.1023. Други пут 21.4 до 15.5, трећи пут 13.8. до 15.9 и четврти пут 13.12. до 2.1.2024 године. Е сада све ово вам доноси и успех на послу али не баш у време када ви желите и тада је битно да запматите ове датуме и да не улазите у ватру. Имацете напредак у каријери чак и у оквиру постојећег посла, а на пролеће вам се отвара шанса за један планетарно добар уговор! Само будите стрпљиви и поведите рачуна о комуникацији. Ако сте у вези и буде вам понуђен брак обавезно прихватите. Исплатиће вам се после 50-те године. Ако сте сами на путовању поготово на лето сигурно упознајете особу са којом у почетку улазите у необавезну летњу авантуру али се веза претвара у праву љубавну чаролију. Здравље у другој половини године обратите пажњу на плућа и срце.

Јарац

Свакако година која вам доноси успех у каријери и повећање зараде, али је најбитније да лепо и паметно расподелите посао како вам здравље не би било угрожено. Ако то не урадите може се десити општи премор организма који води ка пуцању нерава, а самим тим и до депресије. Ако не будете ментално јаки депресија вам може загорчати живот у овој години. Од маја ове године па све до маја 2024. године Уран, Нептун И Јупитер вам отварају врата универзума. Долази до још боље позиције на послу, са тим огроман, али заиста огроман прилив новца. Савет је да новац стедите колико год смешно звучало и да га не улажете у некретине или реновирање и да га не позајмљујете. Све наведено наравно прати и велики обим посла, а ви претерујете са одговорношћу па се може десити да све преузмете на себе и да угрозите здравље. Зато урадите поделу посла по секторима или по колегама. У љубави је све у реду са партнером али због обима посла он ће вас бити жељан па ту може доћи до свађа или расправа. Слободни Јарчеви упознају особу на пословном састанку. То је особа са којом ви кројите заједничку будућност. Лето, тј. када Венера уђе у Лава и то ретроградна доноси јос већу шансу за сукоб са партнером. Тада обратите пажњу на вашу комуникацију и понашање.

Водолија

Ви сте једини знак који сада треба да слави Сатурна. Задње две године вас је ограницавао и увек вам постављао ногу. Када сте то издрзали сада ред је да вас награди. Сатурн улази у Рибе 7. марта 2023. и остаје до 14. фебруара 2026. Леп период који вам доноси успех у пољу живота, породице, свакодневнице, посла. Сада се одморите и физчки и ментално и полако правите нови план за нови бизнис јер вас подржава Јупитер који вам даје помоћ и подршку од 20. децембра 2023. до 25. фебруара 2024. године. Будите сигурни да и ако не буде све ишло лагано И проточно (а ви сте дали све од себе што је јеко битно јер Сатурн још увек мало пушта пипке тј. његов утицај је и даље присутан) доноси вам у живот људе који су вам подршка како у ментално психолошком тако и у финансијском смислу. Ако сте у вези или браку размислите да ли је заиста потребно да носите ту тежину односа или је време да је се ослободите и да даље кренете сами. Ако имате страх од самоће у овој години ће вас звезде уверити да за тим нема потребе јер вам већ сада по мало дају јаку и лепу енергију. Слободне Водолије преко посла упознају особу са којом полако улазе у лепу И романтичну везу. Здравље: обратите пажњу на синусе и на упалне тј. бакретијске процесе којима цете бити подлозни целе године, па порадите на имуно систему.

Рибе

Година која вам доноси успех, али само ако играте по његовим парвилима! Сатурн господар карме, учитељ мучитељ улази у ваш знак 7. марта 2023. и остаје до 14. фебруара 2026. године. Припремите се на болне очи јер овај Сатурн вам скида ружичасте наочаре и тера вас да ствари, прилике, људе као и емотивног партнера видите баш таквог какав и јесте. Његово буђење за вас је болно, али у исти мах и здраво јер ћете једино тако прогледати. Даваће вам озбиљне и лепе прилике, али само ако их гледате без ружичастих наочара. Ако погрешите следи вам шамар реалности и онда све испочетка. Његову јачину ће улбажити Јупитер који ће имати леп аспект са њим у периоду од 16. јуна 2023. па до 25. маја 2024. године. Тада се потрудите да покажете Сатурну своју јачину и све изазове поготово пословне прихватите са јасним и бистрим погледом и онда нема грешке, све добијате као на тацни. Сатурн вас гледа и даје вам поклоне тј. похвале. Суров је али испараван. Даје вам шансу да хоби претворите у леп прилив новца од кога ћете доста лепо живети. У овој години штедите новац. Будите паметни јер ће бити кратких изазовних периода. Када је љубав у питању почетком лета застаћете и запитаћете се да ли је паметно да остајете у вези. Са друге старне поједине Рибе улазе у барк на јесен а слободне Рибе ће после дужег времена ући опрезно у везу, али без ружичастих наочара и тада ће показати сву своју емотивну јачину. Здравље: обратите пажњу на опште стање ораганизма и чим се не осећате добро урадите крвну слику.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.