Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА 2024: Откријте шта вам звезде спремају на ПЛАНУ ЕМОЦИЈА

Љубав нас буди, мотивише, оживљава, мења и лечи. Када заиста и искрено волимо, када се понашамо из љубави, наш живот постаје много лепше место за живот.

1708074828_2dd8a4694796884d6ed9218523abe1c504aa3a48.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако убацимо љубав у Зодијак, видећемо да сваки знак има специфична интересовања и потребе када је љубавни живот у питању.

Ован

Какви су у љубави: Ован има жестоку енергију, одлучан, зна шта жели и како да то добије. Не оптерећује се анализама, већ делује и бира, а кад изабере, то му је то. То су људи који живе у тренутку и не замарају се оним што је било или што би могло бити. Брзо се запали, жели одмах и одмах, без одлагања, и спреман је на све да вас освоји. Али када се заљуби, промениће неке старе навике, мање лудовати, фокусирати се на заједнички живот. Никада вам неће бити досадно у љубави с њим. Пун је нових идеја и иницијатива.

Компатибилан партнер: Потребна им је особа спремна за авантуру, неко ко је вођен и динамичан попут њега. Заобилази оне који избегавају или не знају шта желе. Неко самосвестан и самоуверен је одличан избор.

Година пред нама: Пролеће, посебно април и мај, може донети узбудљива љубавна искуства. Током ове године могли би прекинути везу или започети нову. Нешто се мења у њиховом браку и начину на који он улази у везе.

Бик

Какви су у љубави: Бикови су стабилни, поуздани, а љубав захтева осећај сигурности. Важно им је да се са пуним поверењем могу препустити партнеровом загрљају и без страха уживати. Нису склони да журе у везу, желе да упознају особу према којој их срце вуче. Он ће освајати полако али сигурно. Он није од оних који дају велика обећања, али ако му се заиста свиђате, видећете ону искру у његовим очима која ће говорити више од речи. Својим поступцима ће вам показати да је озбиљан у вашој вези. Често ће вас додиривати и тражити контакт. Он је спреман да сачека секс, али само ако је озбиљан.

Компатибилан партнер: Најлакше ће се препустити љубави и отворити срце у вези са особом којој верујете и која стоји иза ваших речи. Ако и даље воли да се мази, то је за њега додатни бонус.

Година пред нама: За њих је ово година нових почетака у којој остављају старо иза себе и имају прилику да више уживају у свом љубавном животу. Могли би ући у нову везу, брак, проширити породицу. Мај ће за њих бити посебан месец.

Близанци

Какви су у љубави: Познати су као лелујаве лучности које оличавају архетип Петра Пана - само да не морам да одрастем, да будем озбиљна, да се посветим било чему. Зато је њихов живот пун авантура и пролазних веза. Трајност и предвидљивост их отупљују. Али он познаје и љубав, и када се удуби у то искуство, може постати збуњен, па чак и дезоријентисан. Показаће вам да је 'унутра' порукама од којих ће вам често задрхтати срце. Насмејаће вас, причати занимљиве приче, желеће да вас што пре упозна са својим пријатељима и важним људима. Дакле, он ће почети да вас укључује у свој свет.

Компатибилан партнер: Неко ко није љубоморан, посесиван, особа која ће га забављати и са којом може да излази, иде на путовања и разговара о темама које га занимају. Занимају га људи који имају широк поглед на свет.

Година пред нама: Јупитеров улазак у њихов знак крајем маја најављује велике промене на пољу односа током целе године. Сатурн их, са друге стране, подстиче да оставе оно што више није добро за њих и да крену даље.

Рак

Какви су у љубави: Дубина њихове емоционалности је недокучива. Често их нису ни свесни. Да воле и буду вољени је њихов крајњи циљ. Али постоји парадокс. Колико год жуде за љубављу, толико је се и боје. За љубав је потребно отворити срце, највише боја напуштености и одвојености од оних који воле. Стога су опрезни, затворени, тестираће те, пустити да се приближиш, па одгурнути. Али када се једном уплетете у његову мрежу, тешко ћете се извући из ње, посебно када вам се он преда и покаже шта је за њега љубав. Стварање дома и породице са неким кога воле је за њих смисао живота.

Компатибилан партнер: Биће лакше предати се поузданој особи, некоме на кога се могу ослонити и створити дом, породицу. Често ће га привући професионални успешни и остварени људи. Разлика у годинама за њега није пресудна.

Година пред нама: Спремају се за нешто ново, сређују прошлост, уче из прошлих искустава, а период од друге половине јуна и јула може им донети нешто лепо и узбудљиво у живот.

Лав

Какви су у љубави: Он воли да му се дивите, обраћате пажњу, говорите му ствари које погађају његов его. Када се заљуби, ти постајеш центар његовог света. Он види најбоље у теби. Поклања вам пуно пажње, купује вам поклоне, обасипа вас комплиментима. Уместо да се дружи са пријатељима, он излази са тобом, поносно те грли пред другима и осетићеш да те нико никада није тако волео. Ако вас неко може учинити зависним од љубави, то је Лав. Али он је и веома захтеван, захтева много пажње, не толерише критику и жели да се позиционира у центар вашег живота.

Компатибилан партнер: Особа која има нешто посебно у себи, нешто што ће препознати као посебно и другачије од уобичајеног. Неко ко ће га подржати у ономе што ради и често му рећи да га воли.

Година пред нама: Могуће је да ће се наћи између две опције, а избор неће бити лак. Њихово лето биће пуно узбуђења и неочекиваних обрта, баш као и последњи месец ове године.

Девица

Какви су у љубави: Самозатајна је и уздржана. Није љубитељ сентименталних ватромета, великих обећања и драматичних љубавних заплета. Потребна јој је једноставност, поузданост, тај осећај да ћете бити ту за њу. Када се заљуби, тада почиње прави посао за њу. Они ће унапред планирати заједничке састанке, радо ће вам помоћи у кућним пословима, пружиће вам услуге које ће вам олакшати испуњавање обавеза. Тако она показује љубав, услужна је, корисна, корисна. Не очекујте да ће вам речима изјавити љубав, али будите сигурни да ће то показати својим поступцима.

Компатибилан партнер: Неко ко може да га спаси, поправи, помогне му да реши своје проблеме. Неко ко ће јој показати свет емоција и бриге и да заслужује да воли и да буде вољена. И неко ко се држи реда и уредности.

Година пред нама: Биће много превирања, неочекиваних заплета, али и занимљивих, ако не и судбоносних љубавних сусрета. Можда им се у животе врати неко у кога су давно били лудо заљубљени.

Вага

Какви су у љубави: Имају љубавну природу. Она има толико шарма и вештине у завођењу да јој је немогуће рећи 'не'. Када вас изабере и крене на свој љубавни пут, учиниће вам се да сте ви особа коју је чекала цео живот. Он ће дати много, чиниће вам се превише. Поклони, пажња, изливи љубави, нема тога чега се она неће сетити само да би вас учинила својим. А код ње је најлепше кад осети те лептириће у стомаку. Када се појаве први проблеми, у њему се активира аларм. Ако се проблеми захуктају, није искључено да ће покушати да нађу утеху у туђем загрљају.

Компатибилан партнер: Узбуђују је људи који су самоуверени, директни и које краси дивља и неукроћена енергија. Понекад јој је интересантније када мора више да се труди око некога, када не добије оно што жели одмах.

Година пред нама: Много ствари иде на боље. Имају више оптимизма, жеље да уђу у нова искуства, а ово пролеће ће им бити пуно узбуђења. Крајем године се враћају. Прошлост им куца на врата.

Шкорпија

Какви су у љубави: Тај интензитет, ту везу, ту приврженост и потребу за потпуним сједињењем у љубави нећете наћи нигде другде, осим у његовом загрљају. Немојте да вас завара да је његова љубав лагана, опуштајућа јер је све само не то. Кога воли, веран је као пас. Нема ништа на пола, нема средине. Али његова сексуалност је толико јака, а његова харизма тако неодољива, да се понекад мало изгуби. Може бити љубоморан, посесиван, контролисан - али све је то љубав за њега. Јер ви сте његово власништво, он је ваш избор и зашто правити превише драме због малих љубоморних испада.

Компатибилан партнер: Снажно га привлаче људи који су страствени и који слободно изражавају своју сексуалност. Али он улази у озбиљну везу само са оним за кога сматра да је озбиљан, стабилан и финансијски сигуран.

Година пред њима: Иако то можда неће ни тражити, нити хтети, могуће је да ће им се десити кобни сусрет који ће им забрљати конце, па неће бити сигурни којим путем да крену и којом одлуком бити најпаметнији за направити.

Стрелац

Какви су у љубави: Његова љубав је слободна, нема притисака, ограничења и стега. Не подноси љубомору. Немирног је духа, занима га много тога, али уме да се посвети ономе до кога му је стало. Ако сте то ви, знаћете по томе што ће врло брзо предложити заједничко путовање или путовање ван града. Он ће отказати излазак са својим пријатељима да би био са вама, не зато што то тражите или очекујете од њега, већ зато што је то његов избор. Он очекује искреност, па будите спремни да одговорите на његова питања без извртања. Љубав према Стрелцу је када растете заједно, али у слободи и без притиска.

Компатибилан партнер: Ово је особа која ће га освојити својим интелектом, начином на који говори и лаком дистанцом када су у питању осећања. Њему је узбудљиво када све крене без ограничења и визије што даље.

Година пред нама: Промене на пољу односа су више него вероватне, а неке иницијативе могу доћи и са стране партнера. Оно што је извесно, више неће моћи као у прошлости. Нешто се мења и они су спремни за то.

Јарац

Какви су у љубави: На гласу су као хладни и безосећајни, али то је далеко од истине. Они су само опрезни и не пуштају вас тако лако близу. Понекад делују незаинтересовано и резервисано. Ако тражите романтику, на погрешном сте месту. Али ако вам је потребан стабилан, поуздан и веран партнер, онда свакако покуцајте на његова врата. Неће причати о томе шта осећа према вама, али ће вам то показати. Он ће вам показати тако што ће одвојити време за вас, причаће вам о себи, питаће вас о вама и вашим интересовањима. Јарац се не упушта у оно за шта процени да нема квалитет и рок трајања.

Компатибилан партнер: Иако не показује осећања, често ће га привући особа која је веома емотивна и топла. Често мери особу и види да ли има потребне квалитете за улогу родитеља и породичног живота.

Година пред нама: Очекују га важне промене у области становања и породице, али и каријере. Све ово ће утицати на квалитет вашег љубавног живота јер показује вашу спремност да проводите више времена са онима које волите.

Водолија

Какви су у љубави: Познати су као сјајне личности, несклоне везивању и склоније неконвенционалним везама. Али то је само делимично тачно. У тренутку када Водолија упозна праву особу, та особа постаје центар и исходиште његовог живота. Код њега љубав и пријатељство често иду руку под руку. Стога је неопходно да имате много тема за разговор, слична интересовања и сличан поглед на живот. Он је либералног духа и тражи партнера који му неће сметати у слободи и уредити живот. Када осети било какав притисак и искључивост, тежи да побегне и да се повуче.

Компатибилан партнер: Тражи доброг и оданог пријатеља у партнеру, а када га пронађе, може да почне да ствара љубавну везу. Воли храброст, смелост, а ако сте у нечему успешни, то је за њега јак афродизијак.

Година пред нама: Они су у периоду у којем ће показати више жеље за изласцима, уживањем и дружењем. То ће их учинити привлачним у очима особа супротног пола, па су могућа разна изненађења. Неки уживају и у улози родитеља.

Рибе

Какви су у љубави: Да ли ме воли или ми се само тако чини - питање је које себи чешће можете поставити ако сте у вези са Рибом. Ако је то случај, онда знајте да се ваше Рибе не осећају на сигурном терену са вама, да користи тактику да вас потпуно освоји. Све док вас зове и шаље поруке, знајте да за њу нисте само пролазна прича. За Рибе је љубав потпуни спој две сродне душе. Романтика је за њу све. Спавање у истом кревету, мали ноћни разговори, загрљаји, пламен свећа, све то испуњава њено меко срце вечно гладно љубави. И знај да ако те заиста воли, никада неће ризиковати да нестане на дуже време.

Компатибилан партнер: Привући ће је неко ко ће је освојити услугама које ће јој олакшати живот. Воли да има чврсту подршку у свом партнеру. Неко ко ће планирати и преуредити њен живот на начин да буде стабилнија и да се осећа безбедно.

Година пред нама: Сатурн у њиховом знаку мења њихову стварност. Суочавају се са неким искуствима из прошлости, лоше везе су прекинуте, а нешто ново би им могло бити релевантно током марта.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas