Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Венера је од данас у Бику и за ова ТРИ знака доноси ЛОМ: Новац, успех у каријери и мушкарца којег желите

Венера је од 14. априла до 9. маја у Бику на свом "терену", а Ован, Близанци и Лав ће то највише осетити.

1618391818_Depositphotos_33621063_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Она је сензулана и нежна. Веома води рачуна о свом физичком изгледу, али је не занимају туђа мишљења. Њој је битно да је она задовољна. Не пртаи слепо трендове, више се држи  проверених комбинација. Ако и усвоји нешто ново из моде она тај стил или комад гардеробе прилагоди себи.

Прочитајте још: Искористите енегију младог Месеца у Овну: Сада је време за НОВЕ ПОЧЕТКЕ и јаке страсти!

Ова Венера има потенцијал да привуче оно што воли и жели, а то су: новац, особу коју жели, успех у каријери.. Она има потребу за емотивном сигурношћу и чврстом емотивном везом.

Знакови који ће навише осетити Венеру у Бику:

Ован

Наведени период ће бити прилично иазазован за вас што се тиче каријере. Имаћете разне понуде које звуче занимљиво и представљају изазов за вас. Али како је сам период мало интензивнији и ви сами нисте баш сигурни којим путем желите да кренете, најбоље је да се стрпите и да не доносите исхитрене одлуке. Оставите да се клупко дословно само одвије до маја и тада донесите одлуку.

Овну пљуште понуде и отварају се врата, али је најбоље да пустите да се све само догоди!

У пољу љубави они који су у редовној вези следи миран период. Биће наглашена комуникација и стицање материјалног. Слободни могу да очекују љубав, флерт преко посла или пословних сарадника.

Близанци

Период погодује за рад на каријери. Биће вам отворени многи путеви, помало ће све бити конфузно, али ваш шарм и позитиван однос у овом периоду ће све проблеме и недоумице почистити. Бићете фокусирани на успех и новац а позитивна енергија која вас окружије вам даје ветар у леђа.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

У љубави могући мањи сукоби са партнером у комуникацији јер ћете бити више окренути послу и каријери па ће се партнер осећати запостављено. Слободни могу да очекију љубав преко друштвених мрежа.

Прочитајте још: Како је делити живот са Вагом или Биком? Са Овном је забавно, али Јарац плаћа рачуне!

Лав

Поље посла ће вам бити јако наглашено у позотивном смислу. Све што другима изгледа како препрека ви ће те буквално кроз забаву и лагану комуникацију решити. Право је време да попричате са надређенима око даљег тока ваше каријере. Чак имате подршку да ви сами предложите шта желите да радите у будућности.

Посао ће бити наглашен, све препреке ћете решити. Љубав цвета као никада пре!

Љубав је исто као и посао лепршава и без трзавица. Имате одличан однос са пертнером. Сам љубавни однос иде на виши ниво. Слободни могу да очекију да им се врати особа из прошлости са јасним циљем и предлогом.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas