Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Venera je od danas u Biku i za ova TRI znaka donosi LOM: Novac, uspeh u karijeri i muškarca kojeg želite

Venera je od 14. aprila do 9. maja u Biku na svom "terenu", a Ovan, Blizanci i Lav će to najviše osetiti.

1618391818_Depositphotos_33621063_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ona je senzulana i nežna. Veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu, ali je ne zanimaju tuđa mišljenja. NJoj je bitno da je ona zadovoljna. Ne prtai slepo trendove, više se drži  proverenih kombinacija. Ako i usvoji nešto novo iz mode ona taj stil ili komad garderobe prilagodi sebi.

Pročitajte još: Iskoristite enegiju mladog Meseca u Ovnu: Sada je vreme za NOVE POČETKE i jake strasti!

Ova Venera ima potencijal da privuče ono što voli i želi, a to su: novac, osobu koju želi, uspeh u karijeri.. Ona ima potrebu za emotivnom sigurnošću i čvrstom emotivnom vezom.

Znakovi koji će naviše osetiti Veneru u Biku:

Ovan

Navedeni period će biti prilično iazazovan za vas što se tiče karijere. Imaćete razne ponude koje zvuče zanimljivo i predstavljaju izazov za vas. Ali kako je sam period malo intenzivniji i vi sami niste baš sigurni kojim putem želite da krenete, najbolje je da se strpite i da ne donosite ishitrene odluke. Ostavite da se klupko doslovno samo odvije do maja i tada donesite odluku.

Ovnu pljušte ponude i otvaraju se vrata, ali je najbolje da pustite da se sve samo dogodi!

U polju ljubavi oni koji su u redovnoj vezi sledi miran period. Biće naglašena komunikacija i sticanje materijalnog. Slobodni mogu da očekuju ljubav, flert preko posla ili poslovnih saradnika.

Blizanci

Period pogoduje za rad na karijeri. Biće vam otvoreni mnogi putevi, pomalo će sve biti konfuzno, ali vaš šarm i pozitivan odnos u ovom periodu će sve probleme i nedoumice počistiti. Bićete fokusirani na uspeh i novac a pozitivna energija koja vas okružije vam daje vetar u leđa.

Pročitaje još: Treći rajh je slao ekspedicije na Tibet, a šokiraćete se kada vidite šta je SS čuvao u ovoj biblioteci

U ljubavi mogući manji sukobi sa partnerom u komunikaciji jer ćete biti više okrenuti poslu i karijeri pa će se partner osećati zapostavljeno. Slobodni mogu da očekiju ljubav preko društvenih mreža.

Pročitajte još: Kako je deliti život sa Vagom ili Bikom? Sa Ovnom je zabavno, ali Jarac plaća račune!

Lav

Polje posla će vam biti jako naglašeno u pozotivnom smislu. Sve što drugima izgleda kako prepreka vi će te bukvalno kroz zabavu i laganu komunikaciju rešiti. Pravo je vreme da popričate sa nadređenima oko daljeg toka vaše karijere. Čak imate podršku da vi sami predložite šta želite da radite u budućnosti.

Posao će biti naglašen, sve prepreke ćete rešiti. LJubav cveta kao nikada pre!

LJubav je isto kao i posao lepršava i bez trzavica. Imate odličan odnos sa pertnerom. Sam ljubavni odnos ide na viši nivo. Slobodni mogu da očekiju da im se vrati osoba iz prošlosti sa jasnim ciljem i predlogom.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas