Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Венера је у Јарцу од 10. децембра и биће до почетка јануара: Доноси турбуленције у љубави овим знаковима

Венера је у Јарцу од 10. децембра до 2. јануара 2023. године

1670589046_shutterstock_523870480.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Венера је планета љубави и лепоте која има утицај на сферу љубави и осећања. Од 10. децембра до 2. јануара она неће бити у најбољој позицији за неке хороскопске знакове јер улази у знак Јарца.

Прелазак Венере у Јарца биће један од последњих неповољних астролошких догађаја 2022. године. Ипак, током овог периода суочавамо се и са неким позитивним аспектима планета који могу да вам донесу срећу и охрабрење.

Сазнајте који хороскопски знакови очкују изазови у љубави док је Венера у Јарцу од 10. децембра до 2. јануара:

Бик

Бик је веома зависан од енергије Венере, па их астролози саветују да буду изузетно опрезни у комуникацији са сродномдушом. Док је планета у знаку Јарца, Бикови не би требало да покушавају да успоставе моћ над партнером. У вези треба да постоји равноправност и договр - ако једна страна увек покушава да буде доминантнија, могуће је да ће бити изазова.

Прочитајте још: 2023. ће бити једна занимљива година која доноси ТЕКТОНСКЕ ПРОМЕНЕ: Уводи нас у једну потпуно нову еру човечанства!

Вага

Када је планета љубави под утицајем Јарца, постоји ризик да се Ваге суоче са љубомором, што уопште није својствено њиховој природи. Жудња за контролом партнера може изазвати комфликте у вези. Отворено причајте са партнером о својим осећањима и не делујте импулсивно и не промишљено.

Рибе

Од 10. децембра Рибе треба више пажње да обраћају вољеној особи. Рибе у овом периоду могу постати арогантније. Важно је пратити своје поступке, али је још важније пратити реакцију најближих. Будите саосећајнији и поштујте осећања других људи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas