· · Komentari: 0

2023. će biti jedna zanimljiva godina koja donosi TEKTONSKE PROMENE: Uvodi nas u jednu potpuno novu eru čovečanstva!

Saturn i Pluton i Neptun u 2023. godini

1670398498_Shutterstock-astro.jpg
Photo: Shutterstock

Saturn i Pluton će imati svoj ples i svoje predstavljanje u 2023 godini. Svakako boje narednu godinu; i to na par godina.
Godine pred nama nas uvode u eru Vodolije. Predstoje nam velike promene na ličnom i globalnom planu. Svedočićemo burnim civilizacijskim promenama, promenama koje menjaju svest čovečanastva.

Saturn je zadnje tri godine bio u Vodoliji, a u martu 2023 ulazi u Ribe i ostaje do 2026 godine. Jako bitna promena pored Saturna, je i tranzit Neptuna koji menja pravac posle 165 godina! Zajedno nas menjaju na duge decenijske staze. Uče nas da budemo najbolja verzija sebe, da volimo svet i da poštujemo čovečanstvo. Koliko ćemo uspeti u tome videćemo i sami. Saturn nam je dao opomenu jer je baš na dan korone 2022 promenio svoj znak! To je bio samo jedan od njegovih teških i sporih, ali jakih koraka koje se odnose na čovečanstvo. 

Foto: Shutterstock

Neptun ima svoje dve strane- voli muziku, ples , ljubav, udvaranje, a sa druge strane takođe voli prevaru i obmanu… e sada Saturn i Neptun će u martu 2023 godine biti u konjukciji. Saturn je onaj koji posmatra, pa ako je neko koristio drugu stranu Neptuna- laž, prevaru, obmanu, preko noći će biti prozvan na životnu odgovornost od strane Saturna. Tada, kada “bije na Boga ne misli”!

Pročitajte još: Ako radite ove tri stvari, previše se trudite da udovoljite drugima: Vreme je da krenete da stavljate sebe na prvo mesto

Na ličnom polju svakog od nas, dolazi do širokog i velikog otvaranja očiju. Skidamo paučinu i jasno vidimo ko drži palicu, i ko diktira naše živote. Svedočićemo kako njihova vlast i moć rapidno gubi uticaj, i da polako već 2026. godine planeta Zemlja postaje mnooogo bolje mesto za život. Naravno za neke će promene biti bolne i pogubne, a za neke će biti jasne i oslobađajuće! Saturn svima daje po zasluzi, pravičan je sudija. Pluton iz Jarca prelazi u Vodoliju marta 2023 godine. Pluton gospodari podzemljen, novcem, tuđim ili nasleđenim novcem, kao i novcem velikih igrača u svetu, i novcem koji nije baš na ispravan način stečen. Pluton će biti u kvadratu a to znači borba, borba za velike i moćne, gde će doći do velikih i ozbiljnih padova, a tiče se i ekonomije sveta!

Pročitajte još: Danas je SVETA EKATARINA: Žene, izgovorite ovu molitvu i ipuniće vam se posebne ŽELJE

Veliki novac je uvek tuđi novac! Krenuće bičem i donosi im bolne promene! Mi na ličnom planu to nećemo bolno osećati ali je malecki savet da ipak mi svoje novce čuvamo kod nas ( ispod jastuka ).

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.