Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕНЕРА ушла Овна и ДОНЕЛА ХАОС: Ова три знака до краја априла чека невиђена драма

Венера је ушла у Овна 5. априла 2024, а ова три знака ће осетити највеће промене на пољу љубави

1712578540_shutterstock_1938555799.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ове недеље, са Венером у Овну 5. априла 2024., хороскопски знаци могли би бити приморани да се заузму за оно у шта верују, посебно када је у питању љубав према себи. Могли би бити приморани на борбу за ствари као што су самопоштовање и поштовање.

Близанци

Ове недеље, ви и ваш дугогодишњи партнер сте на истој страни: време је да одустанете. Дали сте све од себе, али сада сте одлучни да окончате ствари споразумно, ако је могуће. Осећате се сигурни у своју одлуку и то није хитан избор. Разговарали сте о томе, пролили сузе, али те емоције су у прошлости. Оно што сада обоје делите је осећај олакшања, знајући да је почетак изнова прави потез – чак и ако то значи да идете соло.

Заједно сте прошли кроз много тога, али обоје сте дошли до истог закључка: време је да кренете даље. Са јаким Меркуровим утицајем ове недеље, упркос ретроградности која изазива неке штуцање, наћи ћете се у стању да секроз процес раскида прођете изненађујуће глатко. Дубоко у себи знате да је ово прави пут за вас обоје, иако то може бити болесно у почетку, и обоје сте на истом стајалишту.

Девица

Поново сте на ивици да се осећате усамљено, али постоји једна велика препрека на вашем путу: заглављени сте у вези која иде својим током. Уз ватрену енергију Овна која вам даје подстицај, осећате се моћније да се заузмете за оно што вам је потребно у животу. Иако вам је стало до свог партнера, дубоко у себи знате да је веза непоправљива – време је да прекинете.

Разговору ћете приступити поштовањем и искреношћу, изражавајући да ствари више не раде за вас. Изненађујуће, ваш партнер ће се сложити, јер је такође осећао напетост у вези. Ниједно од вас не жели да повреди другог, и како недеља буде протицала, обоје ћете се носити са ситуацијом са љубазношћу и разумевањем. Саосећајни утицај Месеца у знаку Риба помоћи ће да се ублажи свака напетост, што ће довести до растанка са поштовањем.

Увек ћете волети свог партнера, али такође препознајете потребу да дате предност сопственој срећи и благостању. Ако вам веза више не доноси радост, време је да донесете тешку, али неопходну одлуку да кренете напред.

Шкорпија

Април је тек почео, а већ се осећате фрустрирано и иритирано због свог наводног заљубљеног партнера. Ова недеља доноси неке тешке спознаја за вас, Шкорпије. Дошли сте до тачке у којој једноставно не можете наставити овако. Дали сте све од себе, и иако то није успело, јасно је да је време да се разиђете.

Енергија чвора исцељења подстиче вас да искористите ову прилику да заштитите своје срце. Иако вам је и даље стало до свог партнера, приметили сте недостатак обзирности са његове стране, и ту повлачите црту. Једна је ствар препознати да се веза завршава, али је друга схватити да вас не поштују. Ако желе да ову ситуацију учине негативном, то је на њима. Али не морате да толеришете. Наставите да се крећете напред својим темпом и радите оно што вам одговара, Шкорпије. Знате да је овај крај неизбежан.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas