Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Викенд хороскоп: СТРЕЛЧЕВЕ очекује изненађење, ОВНОВИ обратите пажњу на партнера

Викенд хороскоп многим знаковима доноси добро расположење и занимљив провод

1652941336_iznenadjenje.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ован

Било би пожељно да више времена проводите са партнером јер због обавеза на послу он се осећа запостављено и буди му се сумња. Комуникација на послу је отежана, информације касне. За викенд ће се стање стабилизовати тако да вас чека лепа радна недеља. 

Прочитајте још: Све што треба да знате о 4 КАРДИНАЛНА ЗНАКА астрологије: Они су прави ПРЕДВОДНИЦИ хороскопа

 

Бик

На послу је и даље неповољна ситуација за вас. Ствари се мењају из минута у минут. Вама то ствара нервозу и стрес. Сатурн је крив за то. За викенд се окрените себи и покушајте да не разишљате о послу.

Близанци

Комуникација у свим областима је конфузна. Како од вас према другима тако и у контра смеру. То је чак превише и за вас. За викенд се стишајте и покушајте да уживате у тишини сами са својим мислима. 
Рак-породични односи вам и даље не дају мира. Полако губите стпљење. Зауставите се за викен. Одморите мисли и главу а почетком недеље пустите да време ради за вас.

Лав

Радна недеља је дала добре резултате. Задовољни сте. Викенд проведите са људима који вам пријају. 

Девица

Вашу прецинзност и систематичност нарушава опште расуло а главни кривац је Меркур. Свесни сте да се против тога не може. Дане викенда проведите са породицом јер ће вам то одвући мисли од посла. 

Вага

Вама се све дешава у тренутку. Како у љубави тако и у послу. Пуно информација које се из минута у минут мењају. Ви то одлично подносите. После викенда се ситуација мења/ стабилизација.

Шкорпија

Размишљате да уведете промене у ваш свакодневни живот. Викенд је право време да се посветите себи и да направите план и програм.

Стрелац

Викенд вам спрема изненађење. Потребно је само да прихватите позив и да се опустите. Срећно!

Јарац

Радна недеља се завршава, а вама је преко потребан барем продужени викенд. Било да имате или не могућности за то, два дана само и једино себи посветите.

Водолија

Однос са партнером је предиван као и са породицом и пријатељима. Ово време вама савршено одговара. Вашу енергију сви осећају, викенд посветите драгим људима у уживајте у њему.

Прочитајте још: Да ли сте међу њима? Најгоре свекрве рођене су у овим знацима

Рибе

И даље сте потпуно посвећени послу. Све се савршено одвија. Међутим викенд вам шапуће да вас очекује феноменалан провод! А ви само прихватите позив!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas